Kapros-joghurtos gombasaláta recept
A Kapros-joghurtos gombasaláta hozzávalói:- 80 dkg csiperkegomba
- 1 cl ecet
- 4 dl joghurt
- 1 csokor kapor
- 1 citrom
- őrölt fehér bors, s,
A Kapros-joghurtos gombasaláta elkészítési módja:
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. Gyengén sós, ecetes vízbe megfőzzük, majd a főzővizébe kihűtjük. A joghurtot elkeverjük a finomra vágott kapor egyik felével, sóval, őrölt fehér borssal. Szűrt citromlével ízesítjük. Az elkészített salátaöntetbe belekeverjük a leszűrt gombát és jól lehűtjük. Tálaláskor megszórjuk a kapor másik felével.
90 napos diéta protein napján ehető!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Mocori, 2009. febr. 11. 16:24
A kapros-joghurtos gombasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.