Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Kapros-joghurtos gombasaláta recept

Kapros-joghurtos gombasaláta recept

A Kapros-joghurtos gombasaláta hozzávalói:
- 80 dkg csiperkegomba
- 1 cl ecet
- 4 dl joghurt
- 1 csokor kapor
- 1 citrom
- őrölt fehér bors, s,


A Kapros-joghurtos gombasaláta elkészítési módja:
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. Gyengén sós, ecetes vízbe megfőzzük, majd a főzővizébe kihűtjük. A joghurtot elkeverjük a finomra vágott kapor egyik felével, sóval, őrölt fehér borssal. Szűrt citromlével ízesítjük. Az elkészített salátaöntetbe belekeverjük a leszűrt gombát és jól lehűtjük. Tálaláskor megszórjuk a kapor másik felével.

90 napos diéta protein napján ehető!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A kapros-joghurtos gombasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook