Kapott már valaki Flukonazolt? Mi a véleménye? Hatásos? (tudásbázis)
9. jolie
2010. jan. 22. 14:42
Pedig ez nem jó. Én is kérdezem, de konkrét választ nem ad.
2010. jan. 22. 13:40
az orvosok nem szívesen beszélnek erről nkem mindegyik azt mondta a nem terjed feljebb.. ja..látom..
7. jolie
2010. jan. 22. 09:26
az szép, én is attól félek nehogy komolyabb dolog legyen belőle
sajnos az orvos nagyon szótlan, nem mond róla semmit
2010. jan. 22. 08:05
és most kétoldali petefészekgyulladásom van tőle, annyira nem lehet megállitani az orvosok kitárják a karjukat
2010. jan. 22. 08:04
amire nincs gyógyszer
2010. jan. 22. 08:04
nem ért semmit mert nekem másfajta gombám volt
3. jolie
2010. jan. 22. 06:28
Már kaptam ilyet, csak kíváncsi voltam hatásos-e. Borzasztó drága, de ha elmúlik a probléma akkor megéri.
2. Sly001
2010. jan. 21. 23:32
Ha a gombásodás elleni gyógyszerre gondolsz,akkor igen.Nekem Flucohexal 150 mg kapszulát írtak fel,egy darabot kellett bevenni és rendbejöttem.(Hüvelygomba volt)Ha esetleg neked is ilyen gondod van,a párodnak is irass fel,mert mindkét partnert kezelni kell,csak úgy hatásos.
1. jolie
2010. jan. 21. 22:23
Kapott már valaki Flukonazolt? Mi a véleménye? Hatásos?
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Szigorú, drasztikus, de hatásos és nincs jojó. Maria Callas diétája. Csatlakozik valaki?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Haemophilus influenzae folyamatosan visszatérő fertőzés ellen tud valaki valami hatásosat?
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Almaecet kapszula, használta már valaki és hatásos volt? Érdemes kipróbálni?