Kapott ma valaki számlára nyugdíjat? (beszélgetős fórum)
Ha valaki leírja, hogy felvette, neked meg nincs a számládon, akkor jobb lesz?
Nem értem minden hónapban ezt a mikor jön a nyugdíj, gyes, csp, stb. hozzászólásokat.
Világosan leírták, hogy a nyugdíjakat minden hónap 12.-én írják jóvá a folyószámlákon. Ha ez hétvége, ünnep, akkor az előtte lévő napon.
Januárban 10.-én pénteken.
Nyugodjon már bele mindenki,holnap lesz 10-ike,
Holnap lesz a számlán.eddig is így volt,ha 12-ike vasárnapra esett.
Nyugi,ha holnap nem lesz rajta,akkor kell majd parázni.
Addig meg nyugi
Üdv!
Állítólag január 9-én azaz ma utalják a nyugdíjat. Az eddigi megszokás az volt, hogy mindig 12-ig kellett megérkezni a számlára...kivétel ha az hétvégére esett. A neten a különböző oldalak, amik a nyugdíj utalással foglalkoznak, eddig mindig azt a napot jelölték meg, amikor a számlán kell lenni. Tehát mindig 12-e volt, és ha az mondjuk szombatra vagy vasárnapra esett, akkor előtte való munkanap volt az érkezése. És most mi van? Minden hivatalos oldalon (még a MÁK-nál is!) az van kiírva, hogy januárban 9.-én utalják....pedig ez csak 10.-én lenne indokolt a vasárnapra eső 12.-e helyett! Viszont oda van írva az is, hogy csak másnapra írja jóvá a bank. Ezt meg lehetetlennek gondolom, hiszen minden elindított utalást (ha az "nyitvatartási" időben van) max 1 órán belűl jóvá kell írniuk!!! Lehetséges, hogy rossz időpontokat írtak fel a különböző oldalak? KAPOTT MÁR MA VALAKI NYUGDÍJAT A SZÁMLÁJÁRA?
Én sem kaptam a csuda vigye el....
Jaaaa, majd talán 40 év múlva:-))
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, mikor utalják a januári nyugdíjat?
- Nyugdíjat és gyedet kaphat egyszerre valaki?
- Létezhet az, hogy valakinek csak ugy megemelik a nyugdíját az évenkénti emelések nélkül?
- Tudja valaki, hogy ki igényelhet özvegyi nyugdíjat? SOS
- Édesanyám dec.-ben tölti be a 62. életévét. Tud segíteni valaki abban, hogy mikortól igényelheti az öregségi nyugdíjat?
- Ma tényleg utalni fognak nyugdíjat? Van akinek már számlára érkezett?