Sziasztok! Holnap megpróbálok időpontot kérni sófeltöltésre, páromnak meg ejakulátum bakteriális leoltásra. Ezeket is felirta a listára a doki. Tudjátok hogyan csinálják, milyen lesz? Mindkettő vizsgálat érdekelne mire készüljünk fel. Köszi!!!
Szia! Most ott tartunk hogy egy pár vizsgálattal megvagyok. Szedem az inofolicot, c és d vitamint, femibiont, gravidát. Párom meg a premenst. Remélem jól fel leszünk kèszülve ezek segitségével. Te hol tartasz?
Sziasztok! :) Én még új vagyok a témában ezért minden segitségért jó tanácsért hálás leszek. Párommal a kaposvári Kaáliba készülünk nemsokára. Tele vagyok kérdéssel és nem tagadom nagyon félek. Nem tudom hogyan lesz tovább... Két éve probálkozunk... Páromnál áprilisban kevés spermát találtak. Gyógyszeres kezelés után a tesztoszteronja ugyan helyre jött de a spermaszám 4-5 db-ra csökkent. Fel se fogom ezt hogy.. db...Na egyből a Kaáli t javasolta a doki. Tudom hogy minden eset egyedi de mégis mire számítsak. Volt valaki hasonló helyzetben sperma ügyileg? Köszönöm! /A/