Kapcsolatfüggőségből van kiút? (beszélgetés)
Leírták itt már többen, hogy ne írogass neki, tiltsd le minden elérhetőséged.
Téged ez az ember nem szeret, ne kepessz utána. Csak arra számít, hogy kihasználhat a későbbiekben is.
Ezzel szemben még mindig számolod a napokat, fogadod az üzeneteit.
Ha ilyen biztos háttérrel rendelkezel, amit megosztottál vele, akkor persze, hogy vissza fog járni időről, időre.
Lesz szex, ingyen kaja, pia.
Szerintem gyermeket is azért vállalt volna, hogy ehhez a biztos háttérhez kötődhessen.
Vagy a másik lehetőség, ami eszembe jutott, hogy olyan népcsoporthoz tartozik, ahol keresztbe-kosba gyártják a gyermeket - családba marad.
Összeszedetten, értelmesen írsz, fogalmazod meg a gondolataid. Nem vagy buta ember és látod is a helyzeted.
Miért nem próbálod meg, hogy parancsolsz az érzéseidnek és hagyod ezt a simlis csavargót elmenni?
Foglald el a gondolataid! Tanulj, dolgozz, járj társaságba!
Szépen megtaláltátok egymást, találkozott kereslet a kínálattal. Tudod, valakivel meg lehet tenni azt amit veled, és valakivel nem.
Jól látod, nem normális a viselkedésed, nem ártana segítséget kérned, megismerni önmagad, miért nincs önbecsülésed és honnan ered az irdatlan szeretet éhséged.
Mindenkinek van valami zsizsikje, neked ez.
Viszont a zaklatással hagyj föl, mert ha följent, nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz.
Őszinte legyek hozzád? Sose éreztem azt,hogy ő igazán szeretett volna engem. Akármikor összebújtunk mindig szex lett a vége pedig én sokszor nem akartam mégis megtettem csak azért,hogy neki jó legyen. Ő nem az a romantikus érzelmes pasi sőt sokszor nagyon bunkó és flegma is tudott lenni főleg az utóbbi időkben. Mi már sokszor laktunk együtt albérletben is meg a saját házamba is elhoztam itt is volt egy jó darabig de aztán fogta magát és albérletbe költözött pontosan október 31-én már nem itt aludt. És ráadásul a tudtunk nélkül intézkedett sem én sem pedig a bátyám nem tudtunk róla,hogy ő mit tervez. Egyszer csak azt vettük észre,hogy nem jött haza na akkor már az új albérletben volt. Mi csak jót tettünk vele én akartam,hogy ideköltözzön hozzám mivel ez a saját házam innen senki nem tehet ki engem. Munkahelyet szereztem neki a bátyám mellett nekünk köszönheti,hogy lett valaki belőle és így hálálta vissza.
Én soha nem akartam családot gyereket de ő viszont igen neki mindenáron kellett volna gyerek pedig még az ilyen 25 éves pasik nem szeretnének apák lenni vagyis a legtöbbje de ő viszont igen. Én nem adtam meg neki ezt.
És hány olyan eset volt a kapcsolatotok alatt, mikor érezted ezt a törődést, mikor odabújhattál mellé anélkül, hogy elhúzódott volna vagy más dolga volt éppen vagy nem szex lett a vége?
Másfél éve ismered, ami alatt vagy együtt laktatok vagy sem. Folyton el akart tőled szakadni. Részéről ez nem szerelem. Te pedig rosszul értékeled a viselkedését.
Akkor ment vissza hozzád, amikor egy kicsit megcsömörlött a kalandokban vagy épp nem jutott neki úgy, hogy minden napra legyen szex.
Te egy voltál neki a hódításaiból, de a ragaszkodásod már kényelmetlen neki. Biztosan emlegettél családot és gyermekeket, ami az ő életébe (még) nem fér bele.
Nem van, de vtam.
Rohadt nehez, de mivel egyertelmuen nem te vagy az,aki boldogga teszi, ez mar nem fog valtozni, kulonben maradt volna felrekacsingatas nelkul.
Ha segitseg kell, kineziologus, pszihomokus, akarmi, amivel helyre hozod az onertekelesedet.
Drukkolom
Tudod, másnak is van fájdalma, de egy bizonyos szint alá nem süllyedünk.
Ember vagy, NŐ, akinek tartása kellene hogy legyen.
Ezen csak Te tudsz változtatni!
Beteg vagy vagy sem azt neked is érezned kell, hogy ez nem jó neked.
Zaklatod, futsz utána, első csettintésre ugrasz ... Nem érzed hogy ennél többet érdemelsz?
Hagyd élni és élj Te is!
Ez szánalmas!
Sajnos, a leírtak alapján ő nem szeret téged (már), vagy talán korábban sem szeretett.
"kihasznál engem akkor elhív magához ha éppen hiánya van", de ugye nem ugrasz azonnal?
Muszáj lekötnöd magad valamivel, mert amit csinálsz, kimeríti a zaklatás fogalmát, messze nem békés elválásnak mondható. Ugyanennyi energiával kereshetnél új társat, barátságokat, hobbit. Nem muszáj elköteleződni azonnal, de nyitnod kell mások felé, ne legyen ennyire egyirányúan beszűkült az érdeklődési köröd. Sok sikert!
Egy kis önbizalom! Tartsd magad annyira, hogy nem alázkodsz meg azzal, hogy keresed!
Sok szerelmest elhagytak már, nem te vagy az első. Mindenki túléli, csak idő kérdése.
Járj társaságba, légy nyitott és jönni fog egy, aki érdemes lesz a szerelmedre.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Fundamenta - kiutalással kapcsolatos kérdésben segítenétek?