Kamerás bélvizsgálat (beszélgetés)
Szia!
"Mifelénk" szó sincs teljes altatásról :-( Vékonybélnél? Két barátnőmnek is csinálták, de semmilyen altatásról szó sem volt. Sőt, az egyik barinőmnek az orrán keresztül dugtál le a csövet....
Szia!
Lehet, hogy olyan is van, de ha pl. mintára is szükség van, akkor sajna csövet kell nyelni :-(((((
Szia!
Minden évben megyek béltükrözésre amit "altatásban" csinálnak, aminek a felénél mindig felébredek :-(
Crohn beteg vagyok, de még "csak" vastagbéltürkörzésem volt (kb már vagy 20x), de még vékonybél tükrözésen soha. Egyszer volt rá időpontom de nem mertem elmenni.... :-( Szóval csak kíváncsi lettem volna az egész bélrendszerem állapotára... De ennyiért sajnos biztosan nem tudom megcsináltatni :-((
Azért köszönöm a válaszod!
Viki
Szia Viki! Én is érdeklődtem, még mindig nincs rajta támogatás és minden fajta vizsgálat külön-külön kb. 180-200 ezer Ft.
Ezért maradtam a hagyományos módszernél. Bár tudom, hogy már végzik kábításban és altatásban is a béltükrözést.
Írnál róla, h mi a problémád? Szia Erzsike
Valaki? Bárki... Senki???
Légyszi!!!
Pedig van, kb. 2000-2001-óta.
Sok pénzbe került mindig, de gondoltam talán azóta van rajta valamiféle támogatás...
De persze jobban érdekelne ha már valaki volt ilyen vizsgálaton.
Egyáltalán megéri-e?
Egyébként a neten lehet róla találni ezt-azt. Csak minden régi...
Nem. Az volt.
Arra gondolok, amikor le kell nyelni egy kis kapszulát ami 6-8 órán keresztül megy végig a bélrendszeren.
Után a képeket kielemzik.
Sziasztok!
Nagyon szeretném ha valaki olyan "jelentkezne" akinek van tapasztalata kamerás bélvizsgálatról.
Minden érdekelne, hol-mikor-mennyiért-milyen-eredmények-tapasztalatok-kinél?
Köszönöm szépen!
Viki
További ajánlott fórumok:
- Sárga lámpán áthaladáskor büntetnek? Kamerás lámparendszernél történt!
- 3, 2 megapixeles kamerás telefonnal szép képeket lehet csinálni?
- A Skypon kívűl van másik lehetőség, az ingyenes- kamerás beszélgetéshez?
- POLAROID PDC 3O7O típusú angolmenüs, kamerás fényképezőgépet, hogyan kell beállítani, hogy tökéletes képeket tudjak készíteni lakásban is?