Kamasz sexting (beszélgetés)
Még jó.
Bar nem vagyunk egyformák. Nyilván regebben is lett volna aki csinalja es aki nem. De ez a kor a lehetőségekkel inkabb adja. Csak az értékrend van egy kicsit elcsuszva
Szerintem ha egy 17 éves nem tudja, hogy ezt miért nem kéne csinálni, akkor már tök mindegy neki bármit is mondani.
Tudom, hogy nehéz, de hagyd a fenébe, az ő élete, az ő képei. Gondolom ő is, ahogy a korabeliek mind felnőttnek hiszi magát, akkor meg viselje a következményeket, ha már ennyi esze volt.
Egyébként arról nem írtál, hogy apuka mit szól hozzá. Mert ezt inkább az ő feladata megoldani, mint neked...
Tuti nem direkt csinálta. Nehogy Fidelre hallgass, mert aki egy gyereket minden áron ki akar dobni, az tuti nem normális.
Ha nem belekutatva találtatok meg, hanem meglattatok, akkor ezzel hiába vág vissza. Amúgy nem rossz érv, ha nálatok ilyen könnyen lebukott, akkor a másik oldal (ha még csak nem is akarja megmutatni) bárki meglathatja.
Arra szerintem ne is keress választ, hogy ez miért jó! Egy csomó minden van, amit sok ember szeret a szexben, sokan meg nem.
Tudom nem vigasztal benneteket, de nagyon sok fiatal ezt csinálja. Mutogatja a csunyáját fűnek, fának.
Ezt is hozta ez a modern világ. Biztos a mi fiatalkorunkban is létezett volna ilyen, ha akkor nem a Smena fényképezőgép lett volna a csúcs.
Ezen most jót mosolyogtam. De éppen a nyilvánosságot szeretném elkerülni az egésszel, ha még a "kisgyerek" nem küldte tovább pár kedves barátjának.
De miért provokál? tudom, mert kamasz...de mindene megvan, figyelünk rá, elengedjük a barátaival, tehát nincs korlátozva, elnyomva, amiért fel kéne hívni magára a figyelmet. Pláne ilyennel.
Valami lélekbúvárra kéne rábíznod és nem agyalni egy 17 éves lány sexuális életén a ferde hajlamain.
Lehet,hogy csak téged provokál,-mikor betöltötte a 18, at ,csomagolj neki össze és tedd ki a kuka mellé!
Bocsi.
Valaki írta, lehet, hogy pont rossz üzenetre válaszoltam.
Na mindegy pofon ide oda... Nem is tudom, hogy nem e valtana ki még nagyobb haragot.
De az internetezesrol is fel lett világositva.. Nyilván..mig kisebb volt voltak tiltva oldalak el lett magyarazva hogy miert. Ezert szomorú es elkeserito az egesz. Vagy inkább döbbenetes.
'barátja' egy internetes srac egy honapja... Ez szerintem nem barát. Nem ismerjük a szüleit nem tudjuk ki a gyerek se mert nem is arckepe van fenn a közösségi oldalon.
Miért pont öt cseszteted,nincs elég baja?
Különben,próbáltál már oktatni,jobb belátásra bírni egy kamaszt? Na látod...
Én nem beszéltem pofonról.
Fiatalabb fiú barátja van?
Hívd fel a fiú szüleit is,beszélj velük, hogy a kisfiúk telefonjáról töröljék a fotókat!
Egyébként lehet, hogy a kislányotokat a védekezésről felvilágosítottad, de az internet használatáról nem.
17 éves...a fiú 14.
Már az iskolaban es otthon is felvilágosítottuk. Kerdezhetett mindig mindent mindenről. Es kérdezett is. Rendes pasija még nem volt még kezfogasra csokra se..
További ajánlott fórumok:
- 16 éves kamasz "iskolaundoritisze"
- Számítógép függőség gyerek, kiskamasz, kamasz
- Segítség! - Kamaszok a gyerekeim
- Ti mit csináltok akkor, ha a 13 éves kamasz fiúval nem lehet otthon bírni?
- Ti mennyit költötök egy kamasz lányra havonta? Miket engedtek meg?
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?