Kalcsu Kati Szépségszalon (Szálazott szemöldök készítése) (beszélgetés)
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem is elég drága, még úgy is, ha nem személy szerint Kalcsu Katihoz, hanem valamelyik sminktetoválójához mennék. Lehet hogy vannak olcsóbb helyek is, de attól tartok ott a végeredmény is rosszabb.
Szia Hasfejlesztő Jack!
Kalcsu Katinál csináltattam én is. Nem szól egy életre egyébként a smink tetoválás lekopik.. 1,5 éve csináltattam és már nagyon megkopott.
Szépen dolgoznak az igaz, de én érdeklődnék még a helyedben mert marha drága. Vannak sokkal olcsóbbak is akik jók!!!
A legjobb helyre készülsz.
Én most megyek tanulni, de sajnos nincs elég pénzem, hogy a Kalcsu Katinál tanuljak,de ha megtehetném, csak hozzá mennék!!!
Sziasztok!
Korábban már indított valaki fórumot ebben a témában, de annak már jó pár éve. (2009)
Nekem most ugyanaz lenne a kérdésem / problémám.
Akit érint a téma, kérem írja le tapasztalatait!
Régóta nem vagyok megelégedve a szemöldököm formájával és sűrűségével. Egyre jobban hajlok a szemöldök száltetoválás felé, de mielőtt belevágnék kíváncsi volnék azon hölgyek tapasztalataira, akik már megcsináltatták. Különösen azok véleménye érdekelne, akik a Kalcsu Kati Szépségszalonban jártak.
Nagy dilemma ez most számomra, szeretnék a legjobb szakemberhez fordulni, hiszen a tetoválás egy életre szól és nem szeretnék egy elrontott szemöldökkel élni :))
Írjatok!!!
További ajánlott fórumok:
- Új igazolvány készítésénél miért fontos, hogy milyen középiskolát végzett valaki?
- Kecskesajt készítése
- Házi fagyi készítése (ötletek, receptek)
- Érdemes e szépségszalont nyitni manapság?
- Mi legyen a szépségszalonom neve? Mondjatok tippeket légyszi!
- Szép, szálazott szemöldök tetoválást ki csinál Pesten? Kit ajánlanátok?