Kalandozás a francia konyhában (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kalandozás a francia konyhában
Nagyon tetszett a történet!
Már én nem próbálnám ki, mert úgysem ehetek ilyesmit a betegségem miatt, meg idős is vagyok ehhez, de ha fiatal lennék, lehet, hogy megpróbálnám megcsinálni, pláne, ha lenne segítség is hozzá.
férjem imádja:-))
Inkább készen vettem eddig, de Pesten élő francia ismerősöm rendszeresen elkészíti,
Sziasztok!
Örülök, hogy azért elég sok mindenki pozitívan áll hozzá .-))))
Remélem azért előbb vagy utóbb mindenki rászánja magát és lesz mersze megkóstolni :-)))
Haho!én Párizsban ettem csigát,azt hiszem jobb,ha nem én keszitem el, vagy megveszem boltban. LEhat kapni ilyen sp..arokban,tesznyokban csak fagyasztva es meg kell sütni.
Ja és amugy az elsö harapashoz kellett egy kis küzdelem,de finom volt a csiga:)
Kár, hogy ilyen macerás az elkészítése; meg nekem gyomrom se lenne hozzájuk. (A hal kivételével nagy ívben kerülöm a tengeri herkentyűket is.)
A kertemben esők után kilószámra szedem őket össze. Sokszor megfordult a fejemben: ha nem lennék olyan finnyás, mennyivel változatosabb lehetne az étrendem.
Ugrás a teljes írásra: Kalandozás a francia konyhában
További ajánlott fórumok:
- Egy nő legyen szajha az ágyban, tündér a konyhában, úrinő a társaságban-Ti nem unjátok még?
- Tárolás a konyhában
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Mit tehetek télen a konyhában lévő ételszag ellen?
- Miért csak fehér lehet a fal a konyhában?
- Fűszernövények a konyhában