Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kajszibarackos csirkemell recept

Kajszibarackos csirkemell recept

Elkészítési idő 30 perc

A Kajszibarackos csirkemell hozzávalói:
4 személyre:
2 nagy csirkemell
50 dkg kajszibarack
5 dkg vaj
2 dl húsleves
1 evőkanál liszt
cukor



A Kajszibarackos csirkemell elkészítési módja:
A kifilézett csirkemellet vágd apró darabokra, sózd meg, vajon párold meg, majd süsd pirosra. A lisztből vajjal készíts világos rántást, add hozzá a csirkemellet, és egy kevés cukorral barnítsd meg. Öntsd fel a húslevessel, és 10 percig forrald lassú tűzön. A meghámozott barackokat vágd félbe, magozd ki, és add a csirkemellhez. Lassú tűzön forrald.

Forrón tálald, párolt rizst adj hozzá köretnek.


Kategória: Húsételek receptjei


A kajszibarackos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook