Kacsacomb franciásan recept
A Kacsacomb franciásan hozzávalói:4 kicsi pecsenyekacsa-comb
50-50 dkg leveszöldség és vöröshagyma
1 dl száraz vörös bor
1 nagyobb babérlevél
só, törött bors
A Kacsacomb franciásan elkészítési módja:
A zöldségeket egyforma darabokra vágom, a hagymát negyedelem. A combokat sóval, borssal bedörzsölöm és megtűzdelem a darabokra tört babérlevéllel. A húsokat sütőedénybe teszem, aláöntöm a bort, befedem és előmelegített forró sütőbe tolom, ahol másfél óráig párolom. Ezután a fedőt leveszem, lekanalazom a hús levét. Körberakom a zöldségekkel és a hagymával, amiket meglocsolok a húslével és fedő nélkül 20 percig fedő nélkül pirítom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. máj. 12. 10:01
A kacsacomb franciásan elkészítési módja és hozzávalói.