Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Beregi szűzpecsenye recept

Beregi szűzpecsenye recept

A Beregi szűzpecsenye hozzávalói:
60 dkg sertésszűz
3 evőkanál kókuszolaj
1 csomó újhagyma
2 zöldpaprika
40-50 dkg cukkíni
só, őrölt bors
1 csokor petrezselyem
3 gerezd fokhagyma
2 paradicsom


A Beregi szűzpecsenye elkészítési módja:
A húst vékonyabb csíkokra vágom, és egy serpenyőben, az olajban állandóan kevergetve, fehéredésig sütöm. 1-2 perc különbséggel hozzáadom először a karikára vágott hagymát, majd a cikkekre szeletelt zöldpaprikát, végül a csíkokra metélt cukkínit. Sóval, borssal, felaprított petrezselyemmel és zúzott fokhagymával ízesítve puhára párolom. Közvetlenül tálalás előtt beleforgatom a héjától megfosztott, cikkekre vágott paradicsomot.

Illik a paleo étrendbe.


Kategória: Egytálételek receptjei


A beregi szűzpecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook