Júliusban mikor utal az önkormányzat munkabért? (tudásbázis)
Sziasztok
Mikor kapnak a Közmunkások bér fizetés és mikor utalják nekia számlára Ha valaki tudja irja meg ,
:DDD
Logikát ne keress emberi elmékben. :)
Sziasztok!
A KIRA-ban minden hónap utolsó munkanapján van zárás (most 06.30-án volt). 07.01-jén munkaszüneti nap volt, az utalási állományokat hétfőn kapták meg a munkáltatók (önkormányzat is). Ezután utaltak, ma már volt fizetés. De ezt már biztos tudja a fórumindító is. :)
...a polg.hivatalban is emberek dolgoznak, sőőőt! Felveszed a telefont, felhívod őket és megkérdezed őket. Pont olyan kollégák, mint a műv.házasok lennének.
De egyébként igen, logikus, hogy hétfőn lesz utalás :)
Akkor ez most is így lesz valószínűleg.
Csak most nem 1-én kapjátok meg, hanem szerintem 30-án.
Jogos. :) Én is tudom, hogy a saját munkahelyem mikor utal (hétvége vagy ünnel esetén is).
Fórumindítónak: miért nem kérdezed meg a munkatársaidat, ha közvetlenül a főnöködet nem tudod? Vagy az önkormányzatok országos szinten ugyanazon a napon utalnak? A legtöbb helyen belépésnél elmondják, hogy a hónap hányadik napján utalják a fizetést (azt is, hogy egyéb esetekben mikor). Vagy most kezdtél?
:)))
Néha nem értem az embereket.
Te önkormányzatnál dolgozol?
Mert ha igen, és onnan kapsz munkabért, akkor tán neked jobban kellene tudni, nem?
Nem is értem az ilyen kérdéseket!
Te esetleg tudod, hogy az én munkahelyem mikor utalja?
Én egyébként tudom, mert ott dolgozok....
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Miért kapnak a rendőrök önkormányzati szociális bérlakást?
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Hogy viselkednétek a szomszédotokkal, aki alattomosan a hátatok mögött feljelent valamiért az Önkormányzatnál?
- Volt, akihez kimentek az Önkormányzattól megnézni a házat, kertet, udvart, hogy néz ki?
- Mi a menete annak, hogy Önkormányzati lakáshoz jussak?