Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Juhtúrós gnocci tálka recept

Juhtúrós gnocci tálka recept

A Juhtúrós gnocci tálka hozzávalói:
1kg gnocci
5-10 dkg füstölt szalonna
20 dkg császárhús
12 dkg juhtúró
2 dkg vaj
1 ek. liszt
2 dl tej
2 ek. tejföl
20 dkg reszelt aromás félkemény sajt
1 nagy gerezd fokhagyma
3 ek. apróra vágott snidling


A Juhtúrós gnocci tálka elkészítési módja:
A császárhúst és a szalonnát felkockázom, és zsírjára sütöm. A vajból, lisztből és tejből besamel-mártást főzök. Hozzáadom a tejfölt, az összetört fokhagymát, a juhtúrót, a reszelt sajt nagy részét. Kevergetés mellett összeolvasztom, és sajtmártást készítek belőle. A gnoccit kifőzöm, beleforgatom a szalonnás zsírba. Hozzáadom a sajtmártást, és összeforgatom. Kis tálkára púpozom, megszórom a reszelt sajttal, és 180 fokos sütőben barnára sütöm.


Kategória: Egytálételek receptjei


A juhtúrós gnocci tálka elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook