Juhtúrós gnocci tálka recept
A Juhtúrós gnocci tálka hozzávalói:1kg gnocci
5-10 dkg füstölt szalonna
20 dkg császárhús
12 dkg juhtúró
2 dkg vaj
1 ek. liszt
2 dl tej
2 ek. tejföl
20 dkg reszelt aromás félkemény sajt
1 nagy gerezd fokhagyma
3 ek. apróra vágott snidling
A Juhtúrós gnocci tálka elkészítési módja:
A császárhúst és a szalonnát felkockázom, és zsírjára sütöm. A vajból, lisztből és tejből besamel-mártást főzök. Hozzáadom a tejfölt, az összetört fokhagymát, a juhtúrót, a reszelt sajt nagy részét. Kevergetés mellett összeolvasztom, és sajtmártást készítek belőle. A gnoccit kifőzöm, beleforgatom a szalonnás zsírba. Hozzáadom a sajtmártást, és összeforgatom. Kis tálkára púpozom, megszórom a reszelt sajttal, és 180 fokos sütőben barnára sütöm.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. júl. 22. 05:56
A juhtúrós gnocci tálka elkészítési módja és hozzávalói.