Juharszirupos torta recept

25 dkg vajas tészta (mirelit)
2 tojás
2 dl sűrített tej
5 dl juharszirup
2,5 dkg liszt
A Juharszirupos torta elkészítési módja:
A tésztát gyümölcstortaformába tesszük, az alját villával megszurkáljuk. Habverővel felverjük a tojásokat, majd állandóan kevergetve, apránként hozzáadjuk a sűrített tejet, a szirupot és a lisztet. A keveréket a tésztára öntjük, és meleg sütőben 25-30 percig sütjük. (A töltelék süljön meg, de belül puha maradjon.) 15 percig állni hagyjuk, majd óvatosan rácsra csúsztatjuk. Langyosan vagy hidegen kínáljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Rumino, 2007. júl. 20. 16:04
A juharszirupos torta elkészítési módja és hozzávalói.