Jövedelemigazolás nélküli jelzáloghitel. Ki tud ilyet? (tudásbázis)
4. 2cb29de033
2010. máj. 23. 17:11
Én is úgy gondolom, hogy várhat még az a felújítás...
3. a14deb9047
2010. máj. 23. 16:20
Ilyen szituációban nem szabad hitelt fölvenni semmilyet! És ha elveszítitek a házatokat, mert nem tudjátok fizetni, akkor mi lesz?? Már önmagában a megélhetés, a rezsi is teteme összeg, hát ha még hitel is van, aminek a kifizetésére nincs reális fedezet... Várni kell a felújítással!
2. bared (válaszként erre: 1. - Lauri10)
2010. máj. 23. 16:15
adnak, de nem adok tippet, méghozzá azért, mert ilyen helyzetben nem lenne okos dolog....
sokkal nagyobb kamatra adják, mert rizikósak vagytok..... arról nem is beszélve, hogy ez szerintem így nagy felelőtlenség(( félre ne érts, nyilván végig gondoltátok, de miért vagy benen biztos, hogy hamar lesz munka? visszafizetni nagyon nehéz lesz(( ma nem olyan világ van, amikor az ember a házát megterhelteti((
1. Lauri10
2010. máj. 23. 16:12
A párommal szeretnék jelzáloghitelt felvenni, hogy azt felújíthassuk. Sajnos most a jövedelemigazolással van problémánk. Én gyesen vagyok a párom pedig a válság miatt elvesztette az állását, de folyamatban van a munkakeresés. Azt szeretném kérdezni, hogy vett e már fel valaki úgy banknál kölcsönt, hogy a ház volt a fedezet és esetleg ha igen hol volt. Előre is köszönöm a válaszotokat
További ajánlott fórumok:
- Nagy vágyam passzív jövedelemből megélni és életem...
- Hogy lehet jövedelem nélkül hagyni egy nyugdíj előtt álló idős embert?
- Júliustól a köztisztviselők már nem kapnak jövedelem kiegészítést?
- Miért olyan magas (duplája) a jelzáloghitelnek a kamata. Miért nem csökkentik, hogy rendesen tudjunk fizetni?
- Az ösztöndíj jövedelemnek számít az energiatámogatás szempontjából?
- Van köztetek valaki, akinek jelzáloghitele van, és kötött biztosítást arra az esetre ha esetleg munkanélküli lett?