Jóslás-tapasztalatok (beszélgetés)
Tavaly azt mondta nekem egy jósnő,hogy idén ősszel visszatér az életembe a karmikus szerelem,és hol a mennyekben fogom érezni magam,hol a pokolban. Túl vagyok egy rövid,de nagyon boldog időszakon.Másfél hónap volt,és valóban karmikus a dolog,ezt már az első pillanattól kezdve éreztem,ahogy megismertem-4 évvel ezelőtt. Most pedig tényleg a kínok kínját élem át miatta,soha ennyire még nem voltam összetörve.Próbálom rendbe hozni a kapcsolatunkat...és kíváncsi vagyok mit tartogat a jövő.Ugyanis ez a jósnő azt is mondta,hogy ennek a férfinak én kellek,és jövőre új irányt vesz majd a kapcsolatunk,és akkor várható majd összeköltözés,sőt gyermekáldás is.Amit rólunk elmondott,annak minden sora igaz volt...
Szerintem vannak olyan emberek,akiknek ehhez van "tehetsége"...vagy nem is tudom mi a jó szó erre.De azt gondolom,tanulni nem lehet.
És milyen érdekes, hogy miután elhadarja a "jóslatot" a TV-s személy, utána a betelefonálóak már a hangját sem lehet hallani...nyilván félnek a beszólásoktól. :D
Konkrétan egy ismerősöm kipróbálta a TV-s jósokat, elég gyorsan be is került egyhez, és kihangosította a telefont, szó szerint dőltünk a röhögéstől. A múltat nem találta el, a jelent meg sem közelítette, a jövőről pedig szinte egy szót sem mondott.
Na,a tévés-betelefonálós jóslásokról ugyanez a véleményem!Amúgyis még hívd fel Z.-t aki levesz a blokkot,stb..stb..Az ilyen kétperces szalag-szerű extra-pénzlehúzós jóslásokban persze,hogy nem hiszek. Eléggé átlátszó..
Köszi a másik hsz-ed is! :)
Igen,valahogy szerintem is összetett a kép.Hiszek benne,de! Valóban nagyon jónak kell lennie,sok minden rám van bízva ,merre,hogyan ,hogy élem meg mit választok és bizony vannak önbeteljesítő jóslatok is,és olyan dolgok is,amiket nem tudunk elkerülni...stb..stb.Valóban vigyázni kell az infók kiadására,ezt tapasztaltam.:)
Köszi az eddigi hsz-eket! :)
A fősuli alatt egyszer brahiból/kíváncsiságból elmentünk a helyi "mágushoz". Semmi nem jött be abból, amit mondott.
Ők mezei pszichológusok, figyelik az arcod, ha azt látják, hogy valamire reagálsz, meglovagolják a témát, ezért tűnhet úgy, hogy belelát a múltadba, aztán meg hablatyol valamit a jövődről.
Az én arcomra nem ült ki semmi, és szóban sem reagáltam semmire, amivel próbálkozott, úgyhogy esélye sem volt.
Nekem anyukam volt az, aki joshoz jart. Egy kezemen megtudnam szamolni mi jott be... szinte majdnem semmi.
Nekem egyetlen egyszer josoltak, vagyis nem nekem, csak anyu ram kerdezett. Semmi nem valt valora. :)
Sziasztok!
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre! Azok szóljanak,aki már voltak jósnál!Mi véleményetek ,hogyan látjátok,mi jött be,mi nem? Vajon mitől függ ,hogy bejön vagy nem?Mennyire kell hinni benne vagy nem? Stb...stb...