Jól érzem, hogy tojik a fejemre és nem is igazán érdeklem? (beszélgetés)
A fórum címében írod, hogy " tojik a fejemre".
A madarak nem piszkítanak a fészkükbe, hanem csak onnan kifelé, lefelé. Ha ott állsz, " tojhatnak" a fejedre. Szerintem erre gondolt. :)
Majd azért megírod ugye, hogy valóban felhív-e, ha észre veszi, hogy nem mentél?
Én azért biztos, ami biztos, a helyedben leszerveznék magamnak valamelyik barátnőmmel egy csajos napot, hogy még véletlenül se gondoljam meg magam. :))
Nem kellett volna írnod, de most már tényleg ne írj neki ! Várd meg, még ő ír vagy hív ! Az is lehet, hogy hétközben neten ismerkedik, és más nő is van az életében. Talán csak tartalék vagy neki.
Én is arra gondoltam, amire Michelle.r, miért nem csináltok programokat, mikor odautazol ? Ha kirándulni mentek, akkor is lehet sokat beszélgetni. Alig ismered, és a lakásán van a randi ? Milyen kényelmes is ez neki...még egy programon se töri a fejét, helybe mész.
Én biztos nem utaznék oda, nem költenék több pénzt miatta ! Ha érdekelnéd nagyon ezt a férfit, jelentkezne, és igyekezne a kedvedben járni !
Ha írna, most napokig nem is válaszolnék neki ! Talán utána is csak annyit, hogy " A viselkedésed alapján nem vagyok Neked fontos. Ne várj !"
Nem szoktunk filmeket nézni,hanem beszélgetünk. Amit sem egy moziban, sem tele szájjal egy étteremben nem lehet csinálni.
Neki is és nekem is így felel meg. Szerintem a pénzt költeni, ráérnénk később is,mikor már egy pár vagyunk.
Az, h elmentek kajalni, kavezni, moziba, allatkertbe, szinhazba vagy erdeklodesi kornek megfeleloen sport esemenyre, barmilyen programra kettesben, az mitol tarsasagi emberseg?
Ebben az esetben arra is gondolnék, h pl neki sem felel meg ez, es ennel tobbet var egy kapcsolattol, minthogy ültök es netflixeztek a lakasaban.