Jogosítvány meghosszabbítása hány napig tart? (tudásbázis)
igen!
en se csak az okmanyirodara gondoltam..!
en megertem hogy az embernek sok a gondja problemaja meg minden,nem egyszerü az elet manapsag stb..!
de akkor is pl: ha velem nem bunko valaki,akkor en se vagyok az nem tudok az lenni!
Sajnos ez most nagyon jellemző, de nem csak az okmányirodákra!
Az emberek segítőkészsége teljesen megváltozott, önzőek lettek az emberek!
megprobalom! :)
majd jol leszivatnak,mondjak majd nah a különc sürgössegi meg minden pfff :)
nem am csak vicceltem:))
hat ez klassz :(
mar most ideges vagyok hogy csak nehogy valami legyen aztan nem lesz kesz vagy nem tudom mit talalnak ki..!
nem tudok hosszu idöre hazamenni,max egy het vagy 10nap...:(
Nálunk az egész okmányiroda nagyon gáz. Elmondom mégis mi volt. 17 éves fiamnak vettünk egy autót. Okmányirodával telefonom mindent megbeszéltem előre, vittem szülői beleegyező nyilatkozatot stb. 2 hetet vártam az időpontra, sokan vannak. Megkötöttük a kötelezőt, biztosító visszaigazolt, az okmányirodában meg egész egyszerűen NEM írták át a gyerek nevére a kocsit. Hivatkoztak mindenféle nemlétező jogszabályra, és nem, nem írták át.
Elmentem másik irodába, minden gond nélkül átírták, sőt nem értették, hogy az első irodában miért nem tették. No most akkor legyél okos
hat en ezt nem ertem ,valaki azt mondja kipostazzak valaki azt hogy csak szemelyesen!
azert erdekel a dolog mert külföldrol mennek ez miatt haza..eshat nem mindegy hogy hogy megy adolog :) de azert koszike!
Jogosítvány meghosszabítás hany napig tart,kipostazzak vagy csak szemelyesen lehet atvenni?
tapasztalatokat varok?!
nagyon köszi!
További ajánlott fórumok:
- Orvosi műhiba miatt lehet az abortusz idejét meghosszabbítani?
- Volt aki a szülés után nem maradt bent a szokásos 4-5 napig tartó időre?
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Mennyibe kerül ma egy jogosítvány megszerzése?Mindennel együtt orvosi és stb.?
- 7napig tartó lébőjt kúrától mennyit lehet fogyni? (persze mellette 1,5 óra sport is van)
- Ki tudja, hogy külföldön tartozkodó magyar, az útlevelét hogy tudja meghosszabbítani?