Jogosítvány 2012-ben? (tudásbázis)
Én most tettem le a kresz vizsgát, és már beíratkoztam eü-re.
A legjobb eshetőséggel számolva, ha semmiből nem bukok meg és nem kell plusz órát vennem, akkor olyan 140ezerre kalkulálták a februári benzinárakkal.
Még nem tudom mennyire leszek ügyes a forgalomban, ezen fog múlni mennyi óra kell.
A kresz elsőre sikerült, bizakodom hogy az elsősegélyen sem húznak meg.
Én 5 hónap alatt tettem le de mindent egymás után ahogy kész lett a kresz már ment is a egészségügyi oktatás + rutin vezetés.
2 év alatt kell megcsinálni a jogsit addig van időt halaszthatsz is ha akarod bár a vezetést ha elkezded szerintem ne hagyj szünetet mert rosszabb lesz vissza szokni én tudom:(
Azt, hogy rugalmasak hogy érted?Az egészségügyi oktatás 1 hétre volt nekem rá 1 hétre vizsga a
Jesszus, brutál számok ezek :O
Egyébként nem vagyok tisztában az elmélettel, csak a gyakorlattal, hogy az rugalmas és hozzám igazodik az oktató. Sajnos olyan a munkám hogy reggeltől estig dolgozom, 11-re érek haza, és heti 2 szabadnapom van.
Nem probléma ha hosszabb idő alatt teszem le a jogsit és nem 2 hónap alatt, de a gyakorlaton kívül (kresz, eü, műszaki) rugalmasak azért? Meg tudom oldani szerintetek?
Valóban nem, még az átkosban, MHSZ-en keresztül.
Régi szép idők.:)
azt tényleg jó sok(k) :O
nekem 2008ban lett jogsim, kb 100e-120e között volt.
Az elméleti tanfolyamon nőnapi kedvezmény is volt a lányoknak (-15.000 Ft,így csak 5000Ft volt az elmélet), lehet mostanság pár autós iskola kezd ilyen akciókat:)
Szia!
Kategóriát nem ártana tudni.
Körülbelül mennyibe kerülne ebben az évben a jogsi megszerzése, ha elsőre átmegyek mindenből?
Tudom hogy autósiskoláktól függ, de mégis mennyi? 100.000 - 200.000 Ft?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Mennyibe kerül ma egy jogosítvány megszerzése?Mindennel együtt orvosi és stb.?
- Neked mennyi idő volt, míg az okmányiroda kipostázta a jogosítványt? (legyen szó akár megújításról, vagy első jogsiról)
- Hány évesen szerezzen jogosítványt egy fiatal?
- Alap német nyelvtudással, jogosítvány és szakma nélkül, semmi esélyem mielőbb kijutni Ausztriába dolgozni?
- Szerintetek kaphat jogosítványt aki színtévesztő 2012-ben?