Jogosan háborodtam fel és esett rosszul? (beszélgetős fórum)
Persze, hogy nem ez a módja. Jogos a felháborodásod. Elkezdte valahol a másokhoz való hasonlítgatásodat, ahol téged negatívan tüntet fel másokhoz képest. Nagyon nem tesz ez majd jót az önbizalmadnak. Én nem hagynám, megkritizálnám, majd kalap - kabát a pasinak. Nekem egyszer egy bunkó a melleimet kritizálta, azonnal az utcán találta magát. Vissza hallottam, hogy bánja, mert én voltam "élete szerelme." Aha. Ha valakivel szexelek, tiszteljen meg azzal, hogy nem kritizál.
Ha vele maradsz, folyamatosan megfelelési kényszered lesz a pasi felé, lehet, elkezdesz majd edzeni, de mindig teljesíthetetlenül magas lesz a mérce a valótlan képet adó fotók alapján...
Egy normális kapcsolatban mindkét fél legyen őszinte.
Szerintem.
De én már lehet, kezdek elavulni. Pl. nemcsak a családban nem hazudok, máshol sem.
Plusz még, számomra például, de úgy látom, Neked is, fontos tulajdonság a tapintat.
A pasas legalább is tapintatlan. Kérdezz rá, ezen tudna-e változtatni.
A dolgok általában nagyon egyszerűek.
Azt kérdezed, jogos-e, hogy rosszul esett.
No de ha egyszer pokoli rosszul esett, akkor miért kell a fél bolygónak ezt jóváhagynia?
Lehet teljes jószándékból küldte,de lehet volt benne oltogatás is.
A lényeg,nem volt túl tapintatos.
Jogos,ha nem esett jól.
Mindezek ellenére szerintem ne akadj fent ezen.
Felesleges magad idegesíteni, inkább kérdezd meg tőle,mégis hogyan gondolta ezt!?
Küldj egyet te is a jó zene kedvéért, nézd azokat az izmos hasakat, sajtot lehet rajta reszelni :D
Legyen jókedved! :))
Csúnyább lett a popsid mióta megismert?
Igazad van. Nekem is rosszul esne. Sőt. Most, hogy korosodom kifejezetten.
Szerintem kezdd el formálni. Én olyan kerek hátsót, lapos hasat " gyártanék " neki, hogy elbújhatna mellettem. Dühből :D
A nagypapámnak meg, ha, lenne áramszedője, ő lenne a trolibusz.
Nem kell drámát köríteni egy videó miatt.
Nem azt írta le, hogy azt mondta neki.- Húzzál 'mán le Mari, az edzőterembe, mert akkora a hátsód, mint egy lakodalmas vajling!!!
Azért, mert valaki a párunk lesz, lehetnek továbbra is igényei a külsőnkkel és belsőnkkel is, valamint, ki legyen hozzánk őszinte, ha nem a legközelebbi hozzátartozóink.
Hamis bókot kaphatunk a szomszédtól, kollégától stb. Elmondják, milyen jól vágták le a hajunkat, s amint kitesszük a lábunkat, már ott kuncognak, hogy milyen car a frizura.
Kivételek mindig vannak és azokat meg is kell becsülni. Az őszinteséget kiérdemelni, nagy ajándék...szerintem.
Persze, lehet mondani a pasinak, hogy húzzon a francba, de ha szeretem inkább megbeszélem, mert nem biztos, hogy rossz szándékkal mondta. Ha nem tud velem őszinte lenni, akkor lehet majd mondhatja múltidőben, hogy: A volt pasim útját kiadtam, mert szemét volt, kritizált! (pedig lehet, vagy valószínű, csak őszinte szeretett volna lenni.)
Attól, mert valaki igényes magára és a párjára is, nem azt jelenti, hogy egy betegség esetén eldobja, mint egy használt papír zsebkendőt.
Két hónapja még folyton lemondta a randikat, most meg nem elég feszes neki a hátsód??? Ehhh, pokolba a férfinéppel :DDDD
Egyébként pedig ha kiháborogtad magad, gondold át, nem fog ártani egy kis edzés. Tíz év múlva még talán hálás is leszel érte ;)
És akkor mi lesz, ha történik veled baleset, betegség, bármi, ami miatt eldeformálódik a tested?
akkor már nem kellesz neki, mert nem elég kerek a feneked?? Avagy ô valami Adonisz??
Ne legyen benned megfelelési kényszer!
Bocskor2
Szia! :-)
Ne keseredj el, és ne haragudj meg rá! :-)
Szerintem elég finoman, ízlésesen és kulturáltan adta az értésedre a párod, hogy mit szeretne!
Én is épp ilyen gyakorlatokat végzek és hidd el, pár hónap alatt ilyen formás lehetsz!
Tapasztalat!! ;-))))
És nem a csajok miatt küldte el ezt a videót,hanem a gyakorlatok miatt!
:-)) Sok sikert!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Ismerkedésnél mennyire normális, hogy rosszul esett, hogy nem mondta el, hogy elmegy kirándulni?
- Jogosan esik rosszul?
- Szerintetek okkal esett rosszul a párom reakciója az "ötletemre"?
- Mi volt az a mondat, ami rosszul esett?