Jogos-e a panasz? Repüléssel kapcsolatos kérdés! (beszélgetés)
Várd meg a holnapot, tuti fognak küldeni e-mailt és ott tájékoztatnak a lehetőségekről.Írd majd meg, mert kíváncsi vagyok rá.
Nekem egyszer volt, hogy törölték a járatot és automatikusan áttettek egy nappal későbbre, de telefonon ( nem emelt díjas részen! ) lehetet időpontot módosítani. De a te eseted más.
Most télen pedig a vendégeinkkel nem szállt le a gép a megadott eptéren, hanem 300km-rel távolabbin!Az volt ám a kihívás....
Ilyen esetben nem fizetik vissza, csak ha törölnek járatot.Csere az első helyen, aztán visszafizetés.
Nekem most küldték vissza a pénzt, de a csatlakozásos jegyeket buktuk:o(
fognak küldeni tájékoztatót, én is jártam így, és reklamálni akartam, de egy-két nap múlva elküldik, hogy változott a menetrend.
Van busz malphensaból bergamoba, ha nem karod elbukni a jegyet, vagy vegyél ryanair jegyet, mást nem tudok tancsolni.
Nekünk is van most húsvétra elbukott 4db jegyünk, de mi sokszor 1-2-3000ft-ért vesszük, ezért mondtam, hogy ebbe sajnos belefér...
A fapadosoknál ez van, ezt be kell nyelni....Választhatsz más időpontot, de gondolom olcsón vetted a jegyet, így inkább bukta, mint telefonálás.
Mi sokat repülünk és előfordul ilyesmi, igaz nagyon ritkán!
"A WizzAir módosította járatomat/járataimat."
Szerintem egyértelmű,hogy arra vonatkozik,hogy ha a cég változtat valamin,és nem te.
ja, megneztem a honlapot.
Tenyleg felreertheto, de szerintem az arra vonatkozik, hogy ha valtoztasz a foglalasodon.
De nem akkor, ha csak informaciot kersz toluk.
Egyebkent telefonon keresztül
Magyarországon 06 90 181 181 (a hívás díja 225 HUF percenként)
hat az sem olcso....
szerintem az igyfelszolgalat felhivasaert csak sima telefonkoltseget fizetsz.
En hivtam mar oket joparszor, sosem szamoltak fel fel semmit. (a telefonszamlat meg elinteztem a telefonos szolgaltatoval)
A WizzAir módosította járatomat/járataimat. Mi a teendő?
Ha a Wizz Air részéről szerződésmódosítás történik, a regisztráció során megadott e-mail címen elektronikus levélben értesítjük Önt a változásról és a rendelkezésre álló lehetőségekről. Hogy biztosan megkapja az ilyen értesítéseket, kérjük, ellenőrizze elektronikus levelezésének szűrési beállításait, és az összes olyan mappát, amely kiszűrt leveleket tartalmaz. Ezen felül kísérje figyelemmel a weboldalunkon közzétett információkat is.
Sziasztok!
A Wizz Air légitársaságnál volt egy foglalásom Milánó-Bergamóba, júniusra. Viszont a légitársaság akkor már egy másik repülőtérre repül, Milánó Malpensára. A foglalás visszaigazolóban Milánó-Bergamo van, de a tényleges foglalást, a honlapon, egyszerűen átírták Milánó-Malpensára. Nem szeretnék Malpensába menni, mert egyrészt plusz költséget jelent, másrészt pedig Bergámót ismerem. Ebben az esetben ez a Wizz... részéről szerződésmódosulásnak minősül? Visszakérhetem a pénzt? Aki tud segíteni, kérem tegye meg! A telefonos ügyfélszolgálat felhívásának díja járatonként, és utasonként 1925 forint...egy vicc, hogy nincs egy lehetőség, ahol ingyenes információt adnak. Köszönöm szépen előre is!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?