Joghurtos uborkaleves recept




45 dkg joghurt
1,5 dl tej
1 citrom leve
2 tk olívaolaj
só, bors
2 gerezd fokhagyma
1 csomó oregano
A Joghurtos uborkaleves elkészítési módja:
A joghurtot egy tálban a tejjel símára keverjük, atöbbi hozzávalót a felsorolás szerint hozzákeverjük. Végül a hámozott uborkát megszabadítjuk a magoktól és kockára vágva a levesbe keverjük. Jól behűtjük.
Tulajdonképpen nevezhetnénk uborka-turmixnak is, a leveshez nem sok köze van, de ebben az afrikai forróságban ilyeneket kell inni. Garantálom, hogy kenterbe veri az üdítőket, de még a fogyókúrás csodaitalokat is!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ezusteso, 2007. jún. 21. 10:17
A joghurtos uborkaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.