Jó nőgyógyászt keresek a 9. vagy a 11. kerületben, ajánlanál? (tudásbázis)
Mekkora összegre kell gondolni alkalmanként, pl általános vizsgálatnál?
Tudnál egy nevet esetleg cimet a dokira? köszi
Sziasztok, a problémám amiben segitségre volna szükségem:
3 éve használok fogamzásgátló spirált.
Szeretném megnézetni egy jó nőgyógyásszal, és kicseréltetni. Ezzel még nem lenne probléma.
Mivel a 7. kerületben van bejelentett lakcimem, ezért oda mentem nőgyógyászhoz a Péterfy Sándor utcába. Nagyon meglepődtem mikor közölte velem a doki - miközben fel sem nézett a számitógép monitorjáról- hogy majd a siprált szedessem ki ott ahol felrakattam, és különben ilyen orvost Magyarországon nem fogok találni, mert azoknak a nőknek akik még nem szültek nem helyezik föl.
Nagyon durván és lekezelően beszélt velem, közölte hogy lehet menni. Hát elmentem és vissza se mentem többet.
A probléma itt kezdődik, külföldi állampolgár vagyok, nemigazán látom át a magyar egészségügyet.
Kérdéseim:
- Igaz, az hogy nincs orvos aki segitene ebben?
- Csak a bejelentett lakcim szerinti beosztott orvoshoz lehet járni?
- Probléma lehet hogy nem vagyok magyar állampolgár? - egy éve bejelentett munkaviszonyban dolgozom Budapesten.
Keresek egy jó nőgyógyászt aki szóba áll velem. 9. és a 11. kerület lenne a legjobb.
Tudnátok segiteni egy megbizható dokit találni?
Válaszokat előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Ajánlanál jó háziorvost a 18. kerületben vagy környékén?
- Ajánlanál jó nőgyógyászt, akinek van magánrendelője?
- SZTK-s nőgyógyászt keresek a 13. kerületben. Véleményeket várnék Dr. Sziklairól, Dr. Versényiről, Dr. Batizról.
- Tud valaki nőgyógyászati szakrendelőt a 13. kerületben, ami ingyenes, és nem kell hónapokkal előbb bejelentkezni?
- 18. kerületben van olyan nőgyógyász, aki tiniket is kezel?
- Jó nőgyógyászt ajánlanátok a 3. kerületben?