Jó illatú fertőtlenítő felmosáshoz, van ilyen? (beszélgetés)
Üzenem madarasfának:Clarasept-higiénés kéztisztitó és fertötlenitőszer, folyékony koncentrátum. UNICLEAN Kft gyárt.és forgalmaz.1lkb.1500-ft Jó fel-lemosásra, és nem büdi. Jó sikamikát:Cila
Igen, láttam, hogy van kék (óceán), és fenyő illatú... na majd jobban megnézem újra. :)
Igen két féle van én azt szoktam használni amiben zsíroldó is van,szerintem az nem a fehérítős.
Claraseptet hol vegyek, hogy néz ki? (Erről sem hallottam..., én még a domestosnál meg a floraseptnél tartok...)
Köszönöm a válaszokat! :)
Elmentem megnézni, találtam bref általános tisztítót, két flakon van egyben, az egyik valóban illatos, a másik viszont fehérítőt tartalmaz, ami - megszagoltam - hipó szagú... :( Lehet, hogy nem azt láttam, amiről Te beszélsz?
Isteni a pipacsos Ajax, és a Clarasept,ez fertőtlenit+jó illatu.
vegyél zöld Dosia gélt. és abbol tegyél egy hangyányit a Domestosos vizbe, fertőtlenited vele a követ és jó tölle az illyat!!!!!!!!!!! Ha a wc-t is kitakaritottad, akkor a dosiával keféd át vele, és hagyd benne,,, csudajo...
Nagyobb áruházakban szoktam venni,olyan 1000 Ft körül van egy flakon.Van benne zsíroldó és fertőtlenítő is.Szépen tisztít!
Még nem is hallottam róla... Na, meg is nézem, lehet-e itt kapni. Köszi az ötletet! :)
Szia!
Nekem van egy felmosóm,ami nagyon jó és közel sem olyan büdös mint a Domestos és a hypo.
Nem virágillatú de jó a tisztító és a fertőtlenítő hatása.
Ez a flakonos Bref általános tisztító.két féle van,be mindkettő tartalmaz fertőtlenítőt is.
Nekem bevált.
Az ajaxot én is ismerem, de szerintem az nem fertőtlenít, mint a domestos... vagy igen...?
Én aldis alioval/kék/szoktam felmosni,de gyakran rakok bele domesztoszt./jó az illata és olcsó/
Én is az Ajax gyögyvirágosat használom.
Én is pont a az Ajaxot akartam ajánlani. Bár egy-egy alkalommal én is sima domestossal mosok fel de általában az ajaxot használom. Jó illata van mindegyiknek.
de mi ellen?,emberi bacik ellen???vagy állati baci ellen?
az ajax floral fiesta gyöngyvirágos is baktériumpusztítós és nagyon jó íllatokban kapható.
Én is mixelem, de a domestos mindenképp "átüt" a jó illaton... :( Az egyik ismerősöm mondta,hogy van valamilyen zöld flakonos szer, ami jó illatú, és fertőtlenít is. Nem tudom megkérdezni őt, úgyhogy inkább itt kérdezem,hátha... Például a spricnis domestos helyett találtam ultrát, ami nagyon finom citromos, és fertőtlenít... köszi a választ! :)
Szia! Azt konkrétan nem tudom, hogy Te melyikre gondolsz, de én mixelni szoktam. Köbö 1/3 arányban domestos 2/3 arányban felmosószer (Ajax).
Utálom a domestos és a hypó szagát, de mivel csak ezekről tudom biztosan, hogy megöli a bacikat, ezzel mosok fel, de ki nem állhatom a szagát. Próbáltam öblítőt adni hozzá, úgy sem az igazi, talán még rosszabb, mert keveredik az öblító jó illatával... Tud valaki olyan felmosószert, ami baktériumölő, és nem büdös? Állítólag a DM-ben lehet kapni, de nem tudom, mi a neve...
További ajánlott fórumok: