A hétvégén költözünk albérletbe. Mit használjak fertőtlenitéshez, és hogyan csináljam? (tudásbázis)
Úristen, komolyan kérdeztem!
Kíváncsi voltam, más mivel szokta, mivel a Domestosnak nem igazán bírom a szagát.
Domestosszal sikálj át mindent.
Az evőeszközöket áztasd be Neomagnolos vízbe..
A tányéroknak és bögréknek elég, ha elmosogatod jó meleg vízzel és mosogatólével, majd engedsz forró vizet a csapba, bedugod a dugót, beleteszed az edényeket, poharakat, tányérokat és öntessz hozzá ecetet. Ez fertőtlenít, vízkőtlenít és csillogóssá varázsolja a dolgokat.
Nekem ez a hatodik albi, amiben élek, így nagy tapasztalatom van. Én is mindig mindent körbetakarítok. Ilyenkor rengeteg tisztítószert elhasználok. Megválogatom, hogy milyen albiba megyek, de még így se találtam számomra megfelelő tisztaságú lakást.
Evoeszkoz nincs, csak tanyerok meg bogrek, de szerintem majd hasznaljuk az uj tanyerkeszletet meg a sajat bogreinket. Vettunk par uj dolgot is.
Koszonom mindenkinek, aki tanacsokkal latott el!
Én minden albérletben úgy kezdtem,hogy sósavaztam a kádat,wc-t,mosogatót.
Voltam már jó párban,egyiknek sem lett semmi baja,nem kell megijedni a sósavtól.
Volt olyan főbérlőm aki hónapokkal az elköltözésem után felhívott,hogy mivel mostam ki a kádat,olyan szép.
Hiába tisztán vettem ki egy lakást,én ezzel kezdtem.
Evőeszközökről nem tudok nyilatkozni,sose használtam másét,de talán a domestosos forró mosás,esetleg áztatás tényleg jó lehet.
szia. mi is mindent letakarítottunk, csempéktől kezdve mindent. valami tisztítószerrel, nem is tudom,hogy mi volt a neve. Hát,ha "félsz" a tányéroktól, poharaktól,akkor vegyél magatoknak,de sztem egy forróvizes mosogatás elég.
Nem hinném,hogy domestos kell ,meg ilyenek, de hát persze lehet :)
Akkor marad a sikálás :( Kitartást!!!
Tényleg olyan szép Maribor, mint a képeken, vagy azért mégsem...
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Új albérletbe költözünk hó végén. A lakás tulaja már kéri a rezsi díját, pedig még be sem költöztünk. Mikor kell rezsit fizetnünk?
- Költözünk egy másik városba, de csak albérletbe. Lakcímet nem változtatunk, legalább is nincs tervben. Kisfiamat hova vehetik fel bölcsibe?
- Pécelre költözünk albérletbe