Pécelre költözünk albérletbe (beszélgetés)
értem köszi. nincs gyerekünk így a suli és ovi nem olyan fontos. két kutyánk van, de őket ugye elintézzük állatorvos valamint a séták mindig van zacsink mi itthon is felszedjük utánuk a piszkot. de járunk sokat kirándulunk is az Auchant néztem ki inkább mert olcsóbb is sok minden, Pennyt nem igazán kedvelem pedig sokan mondják hogy most olcsó nagyon.
a vasút bal oldalára költözünk.
Melyik részére költöztök?Mert pl a vasúton túli részen nem sok minden van...játszóteret ne nagyon keress...
A posta meg borzalom...
Én mondjuk személy szerint nagyon utálom a Pennyt a "központban",úgyhogy átjárunk a maglódi Auchanba,nincs olyan messze...
Orvosi rendelő, gyógyszertár az fontosabb lenne nekem. Ovi és isből már kinőtünk, de az se baj ha 200 m - 300 mre van..
( költözés előtt állunk, nekeünk ez volt a fontosabb. Szerintem az isiknél van esti " torna " legyen némi bevétel )
További ajánlott fórumok:
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Csótány az albérletben
- Új albérletbe költözünk hó végén. A lakás tulaja már kéri a rezsi díját, pedig még be sem költöztünk. Mikor kell rezsit fizetnünk?
- A hétvégén költözünk albérletbe. Mit használjak fertőtlenitéshez, és hogyan csináljam?
- Költözünk egy másik városba, de csak albérletbe. Lakcímet nem változtatunk, legalább is nincs tervben. Kisfiamat hova vehetik fel bölcsibe?