Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Jó idő van, szeretem, köd és eső! (beszélgetés)
Ha esik az eső, ha borult az ég, ha köd van (pedig van szépsége) ha tél van, ha esik a hó, ha természetes módon rövidek a nappalok, mindig depresszió van...Ha elfoglalja magát az ember, nem ér rá szomorkodni. Akár egy sétával a ködben.
Jó, hát te tudod.
Mondjuk én nem értem, hogy lehet szeretni a ködös, szürke időt, de megértem, ha te vagy más szereti.
Én maximum elfogadom, mi mást tehetnék. Befolyásolni nem tudom, hát olyan, amilyen.
Nálunk ma ragyogóan süt a nap. Mennyivel jobb, mint a tegnapi szutyok idő. Nekem jobb.
azt hiszem azert a 30 fokos meleg nalunk napsutessel sokkal inkabb elvezhetobb,dehat ki ezt,ki azt szereti.
Depressziós idő . Mi ebben amit szeretsz❓️😅
Én is, tél van, legyen tél.
AZ esőt szeretem, a ködöt nem.
Az esőt nem szeretem, de a köddel és hűvössel nincs bajom. Bár még mindig jobb az eső, mint a szél. Legjobban a nagy szelet utálom és a nyári 40 fokot!
Ja ,és a 25 fokot mindig☺️
Inkább legyen picit hidegebb,de napos.
Ezt a borongós,ködös időt nem szeretem.
Evvan:)
Szeretem a napos ropogósat is,,de ezt is nagyon:)
Igen. Mindenkinek van valami flúgja. 😊
Az enyém a szürke, borongós, ködös időjárás helyett a hideg idő, napsütéssel fűszerezve. Még a hangulatom is más olyankor. Sokkal jobb.
Én is szeretem. Pláne fodrásznál 🙂
Furcsa egy ízlésetek van. Ilyen ronda időt hogyan lehet szeretni?
Lehet hogy van bennünk valami kis 🧛🏻♀️beütés:D
Nagyon, nagyon én szeretem idő van itt is!
Nem szeretem a ködöt. Az esőt is csak tavasszal és nyáron. Persze a mostanában szokásos 40 fokos nyári hőség után az eső sem frissíti fel a levegőt.
Az őszeben csak a színkavalkádot szeretem. A ködös, párás idő egészségtelen.
Ha választani lehetne köd és eső, vagy napsütés között, akkor én a napsütést választanám. A hideg ellenére is.
Sokkal egészségesebb a hideg és napsütés, mint a ködös, párás idő.
A balesetekről már nem is beszélek.
Én is:)) Bár az eső nem mindig,,de a borult kicsit ködös jöhet.
További ajánlott fórumok: