Jó-e sütéshez a Lidl vödrös krémsajt? (tudásbázis)
8. globus
2016. jún. 13. 16:44
Nem tudom, hogy melyikre gondolsz. Amit én vettem, eléggé folyékony, inkább tejföl állagú, mint krémsajt. Szárazabb alapanyagok felszívják a nedvét, el tudom képzelni. Azért nem beszélnék róla szuperlatívuszokban.
7. 31bc25d879 (válaszként erre: 4. - Parazs32)
2016. jún. 13. 15:51
Szerintem 4-5 nap alatt hűtőben az ég világon nem lesz semmi baja.
6. andi6020 (válaszként erre: 4. - Parazs32)
2016. jún. 13. 15:21
nem
5. zebracsikó (válaszként erre: 4. - Parazs32)
2016. jún. 13. 14:34
Ha ez van ráírva,a kkor igaz
4. parazs32
2016. jún. 13. 13:37
Sziasztok!
Én még csak most fedeztem fel ezt a krémsajtot.
Boldogan vittem haza, de otthon láttam, hogy felbontás után 1 napig áll el. Igaz ez?
3. czero001
2015. aug. 20. 22:00
Oh köszönöm...holnap anyagbeszerzés és már sütök is...:) Csak így nem feleslegesen veszem meg.
2. beata21bea
2015. aug. 20. 15:42
Teljesen jo! Minden mascarpones dologhoz azt hasznalom!
1. czero001
2015. aug. 20. 15:21
Azért érdeklődöm a sajt iránt, mert a mascarpone stb nem olcsó, ez a sajt azt hiszem 1000g és nagyon jó áron van, csak tényleg jó e sütéshez...pl sajttorta...
További ajánlott fórumok:
- Hasznos eszközök a konyhában a sütéshez
- Milyen speciális termékeket használsz sütéshez-főzéshez, ami nem Norbi Updates?
- Fogyizók! Milyen lisztet használtok sütéshez-főzéshez?
- Fűszeres sajtgolyót csinálnék és a recept Krémsajtot ír, ez egyenlő a mascarponéval?
- Mi a különbség a Philadelphia krémsajt és a Mascarpone között?
- Ha elő kell melegíteni a sütőt, sütéshez, az hány perce előmelegítést jelent?