Nagyon bíztatok mindenkit, hogy kezdje el, én decemberben már végigcsináltam, az eredményeim:
Has, csípő, derék: -4 cm, mell: -3 cm és -3 kg
Nagyon meglepődtem, mert volt, hogy csaltam (mondjuk én nehezítettem és nem 1,5 kg súllyal csináltam hanem 3 kilogrammal) és a kajára sem figyeltem oda túlságosan (bár alapból sosem zabálom tele magam, a napi max kcal 1700)
A lényeg, hogy aki csak gondolkodik, kezdje el! Megéri! És tényleg látszik a változás már a 10. nap után.
Én most hétfőn kezdtem el újra, ugyanis januárban teljesen kiesett a mozgás egy bölcsességfog műtét miatt :(
Remélem hasonló eredmények lesznek ebben a hónapban is.
Elnézést a kisregény miatt, csak gondoltam hátha valakinek jól jönnek a tanácsok :)
Én tegnap is meg ma is megcsináltam, tegnap nehezebben ment, egy örökkévalóságnak tűnt. Ma már kicsit kevesebbszer állítottam meg a videót csak az ivás miatt. Voltak olyan gyakorlatok, amiket nem tudtam végigcsinálni, remélem ez a 10. napig megváltozik. Ne adjátok fel! :)
Szerintem kezdd el, olvastam olyat, hogy valakinek már 10. nap után mentek le néhány centi! :) Ne kilóba mérjétek, hanem centibe, mert állítólag sokaknál nem változott sokat a súlyuk, de mégis karcsúbbak lettek.
Eléggé, mert szeretnék végre jól kinézni. Csak egy probléma van: kevés az idő. Hetente 2x csak este 8 után tudnám csinálni, a többi napon 6 után. De ennek ellenére is meg szeretném csinálni.