Jézuska hozta Regit (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Jézuska hozta Regit
Szia!
Én is császárral szültem!
Nekem is repesztettek burkot, voltak fájásaim is de csak nem akart jönni Ákoskám.
Nekem az volt a leg nehezebb amikor nyomni kellett mert mint később a műtőben kiderült nem voltak tolófájásaim és Ákoskám sem akart még lejjebb jönni.
De megérte!
Gratulálok a Kislányodhoz!
Mamicsek
Igen nálunk is így lesz.Áron is külön kapja majd délelőtt a szülinapi ajándékot este meg a karácsonyit.
Egyébként ő 2 héttel előbb született,mert jan.6-ra voltam kiírva,de mindhárom gyerkőcöm előbb született egy kicsivel.
Szia
Az Én kislányom is Regina, Ő 2008 dec 25-re volt kiirva, de már a Mikulás elhozta dec 5-én.
Ami pedig a szülinapot illeti, Én is karácsonykor születtem, de nálunk mindig külön jött az angyal és külön kapom a szülinapi ajándékomat, a mai napig is, pedig mindjárt 40 vagyok.
Nagyon édes a kislányod, egészséget kivánok nektek.
Mesi
Gratulálok a babához!!!
Csak szegény ha nagyobbacska lesz, biztos el lesz szontyolodva, hogy egy napra esik a Karácsony meg a szülinapja, és az ajándékok is így egybevonódnak. :-)))
Gratulálok a kicsi lányhoz!:)
Egy napon született az én fiammal:)))Áron is 2009.dec.24-én született csak ő 10:50-kor.
Ugrás a teljes írásra: Jézuska hozta Regit
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam kiskutyát szeretne Karácsonyra a Jézuskától...!
- Mikor mondjam el a gyereknek, hogy nem létezik a Mikulás, Jézuska, Húsvéti nyúl? Ti mikor, hogyan mondtátok el?
- Babát kérek a Jézuskától:) Csatlakoztok hozzám? 2011 a mi évünk!!
- Nekem sem hazudtak a szüleim Mikulás, Jézuska, húsvéti...
- Van vagy nincs Jézuska?
- Hogyan mondjam el a jézuskát?