Jelentkeztem a Széf című játékra és felhívtak, hogy holnap menjünk be a tesómmal. Mi fog ott történni? Tapasztalat? Köszi (tudásbázis)
engem ma hívott egy csajszi :))
Telcsin válaszolnom kellett pár kérdésre , és mondta, hogy regisztrál minket a párommal, és majd hív, de mondta, hogy ez egy hosszadalmas folyamat,amíg a tényeg játékba bekerülünk :))
De én olyan boldog vagyok, :)))
Én egy éve jelentkeztem :) a remény hal meg utoljára :)
106. csibefalat2008
1 telefonos szűrés
2 casting + beszélgetés, jó esetben 1héten belül telefon
3 próbajáték
4 ha szerencséd van bekerülsz a müsorba kezdőként ha nem akkor csak válsztható ellenfélként és ha választanak te játszol.
Ti melyik napon voltatok és milyen kérdéseket kaptatok?
Üdv.
habala!
Igen, van a fentin kívül egy másik kör is, de még akkor sem garantált a műsorban való részvétel, ott még tovább szűkítik az esetleges játékosok körét. Ha az első kör sikeres volt, arról 1 héten belül értesítenek. Mi erről lemaradtunk sajnos :(
Üdv!
Pontosan hogy is van? A szelekció is két körös?
1. Ha jól értem mindenképpen van egy jelentkezés utáni telefonos megkeresés, amikor behívnak űrlapot tölteni + csevegni + fotózni + játszani...
2. Van a fentin kívül egy második kör is? (Vagy a második behívás az már a játékban való éles részvételt jelenti?
Köszi& jószerencsét:
HBLA
üdv mindenkinek!
A párommal 2010.06.13.-án voltunk válogatáson azt mondták hogy majd telefonálnak, 1 héten belül. Ma azaz most 2010.06.19.-e 21.56 perc van eddig nem hívtak vissza. Rengetegen voltak. Ha valakit vissza hívtak arról a válogatásról ami 2010.06.13-án 14.00-kor volt jelezze legalább Őnekik hat szorítsunk. Minket hívtak be legutoljára. Sopronból mentünk.
Mindenkinek sok szerencsét.
peterschwarcz@tvn.hu
Mi sem vagyunk diplomásak :)
Minket is ma hívtak, szombaton megyünk.
Nekünk ezek a kérdések voltak:
-Melyik 4 fővároson folyik keresztül a Duna?
-Milyen színű Superman ruháján az S betű?
Szerintem jók voltunk, logikus módszerrel eétaláltuk mindkét kérdés helyes válaszát, beszélgettünk a párommal, úgy mintha játékban lennénk. Bennünket sem hívtak még, de nagyon bízunk benne hogy fognak. Nagyon megtetszett a játék nekünk, szívesen vissza mennénk játszani. Nekünk nincs szuper melóhelyünk, én egyetemista vagyok, a párom főiskolás.
A casting előtt telefonon is kaptam 3 kérdést:
-Ki írta a Toldit?
-Mennyi a háromszög belső szögeinek összege?
-Ady Endre vagy József Attila lett öngyilkos?
Ezeket is tudtam, ezután mentünk a castingra.
Sziasztok!
Mi most szombaton megyünk :)
Eléggé izgulunk.
Múlt héten mik voltak a kérdések?
Szia!
Én szombaton voltam a barátommal. Ti milyen kérdéseket kaptatok és hogy ment?
Üdv mindenkinek.
Ma voltam a válogatáson. Sokan voltak.
Ha valakinek kérdése lenne, tegye fel.
Sziasztok!
Engem hétfő délután hívtak, péntek délután lesz a "válogatás". De nekünk azt mondták, hogy ha jók leszünk, utána azonnal adásba kerülünk... A korábbi hozzászólásokat elolvastam, ezért is vagyok meglepve.
Lehet, ez volt a beetető szöveg, és majd ott derül ki, hány rosta is van tulajdonképpen? :)
Sziasztok!
Bennünket se hívtak többet. Azóta már több hónap telt el. Karácsony előttre ígérték a felvételt. Egy párt láttam januárban adásban, azok közül, akik akkor velünk fent voltak a válogatáson. Kb 50 pár volt akkor az egy órában.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?