Jelent (még) neked valamit a nőnap? (beszélgetés)
Átadom az összes Zoltán nevű ismerősömnek.
:D
Jah, így stimmel.
Fordítva értettem, hogy azt mondod, hogy nem adhatsz a lányodnak vörös rózsát azért, mert az a párodnak jár tőled.
Közben te úgy gondoltad, hogy azért nem adhatsz a lányodnak vöröset, mert neki a párja ad vöröset.
Most már világos!
Anyák napjára lehet veheted a következő kisebb farmert! Na mit szólsz, milyen ötletet adtam?
:-)
Párom a farmert többre értékelte. Kifogyta az előzőt. Valami alakul, ha még nem is látványos.
Lányom pedig nem tőlem vár vörös rózsát. Van akitől meg fogja kapni ;)
Na, de neki farmer kellett, nem a vörös rózsa.
:-)))
Pfff
Ezt elfelejtettem megkérdezni :D
De vöröset nem vehettem. Arra van külön jelölt :)))
A rózsaszínű rózsa volt a legolcsóbb???
:-D
Ehhez képest sajnos arra van kihegyezve a dolog, hogy vajon eszükbe jut-e a férfiaknak, hogy adjanak a nőknek egy szál virágot, és hogyha mégsem akkor mi ezen megsértődjünk-e vagy sem?
Csak azért, mert nőnap van, de hogy ez mit jelent azt nem tudják, vagy nem érdekes...csak a látszat.
Túl sokat nem jelent, de azért ha holnap kapnék virágot vagy valamit, örülnék neki.
Örülök a puszinak is, de azért a kézzelfogható ajándék egész más.
:-D
Szerintem gyakorlottak már a fehérneműbolti eladók az ilyen vásárlókkal.
🙂
Az miért nem jut sosem eszetekbe, hogy megnézzétek otthon már egy meglévőnek a méretét, hogy mekkora? 🤔
:DDD
Az nem kizárt.
Igen. mindenkinek meg van a saját terepe ahol otthon érzi magát.
Szerintem rajtam meg az az eladó nő nevetett amikor bementem egy fehérnemű boltba hogy vegyek valami dögös fehérneműt a páromnak. Nem mondom meg melyiknek :P. És kérdezte a méreteket. Fogalmam nem volt. A mai napig nem igazodom ki a melltartók méretezésén. Mekkora a mellmérete? Kérdezte. Én meg a kezem ujjait beállítva mintha a párom mellét fognám, mutattam. Ekkora. Fogalmam nincs hogyan, de tökéletes volt a méret amit kaptam. :D
De képzeld, én már voltam egyedül autóalkatrész boltban.
Beküldött a férjem.
Mert én ott dolgoztam az üzlettel szemben, ami neki egy masfél óra utazás lett volna. Mindent elmondott.
"Meg tudod venni, nem lesznek keresztkérdések!"
Voltak, természetesen. S abban az időben még nem volt mobil, hogy felhívtam volna...
De megoldottam!
Vettem, és jót vettem!
Igaz, az a két férfi alkalmazott lehet, azóta is rajtam röhög, meg meséli a sztorit mindenkinek!!!
Szabó Jánosné és Pampalini!
Ez pont így van!!!:-)))
A férjem megőrül attól, hogy én mit bogarászom valahol órákig, én meg agybajt kapok attól, hogy mit lehet 50 db EGYFORMA fényképezőgépen vagy mobiltelefonon nézegetni negyed órán keresztül, (úgysem vesz!-én veszek öblítőt, persze, hogy végig kell szagolnom mind a harmincat! :-) ) vagy azt sem értem, hogy miért kell minden autóalkatrész bolt kirakata előtt megállni???
Úgyhogy mostanában ő elmegy idönként amikor ráér és gyorsan (vagy ahogy akarja az autóalkatrészek mellett) megveszi a nagy "rutin" dolgokat kocsival,amikor én pl.dolgozom, én meg apránként hétköznap itt-ott az "apróságokat".
Így mindkettőnknek jobb.
Hát ha mindkettőtöknek így jó, akkor rendben is van.
Van, mikor én is jobban szeretek egyedül vásárolni.
Tudom, bántásnak fogod venni.
De lehet, hogy a párod boldogabb lenne (így egy sima hétköznapon is, nem kell ahhoz ünnepnek lenni ugye), ha vele tolnád a kocsit, vele válogatnál, vele töltenéd az időt, közös bevásárlás címén, ahelyett, hogy míg ő bevásárol, te helyzetjelentesz a hoxán. 🙄
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Neked mit jelent a karácsony?
- Mit jelent neked egy kos? (Jelöld meg a csillagjegyed)
- Neked mi jelenti a boldogságot?
- Mire lenne most szükséged?, Mi jelentene most neked segítséget?
- Péntek 13. Neked jelent valamit? Babonás vagy?