Jelek küldése (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Jelek küldése
Köszönöm, majd bevetem őket, ha nem javulok elég gyorsan
( konyhában estem el egy csúszós talpu papucsban, a jobb kezemnre estem, bekékült megdagadt fáj, emelni egyáltalán nem tudok vele, kézzel irni sem tudok, géppel is nehezen )
Van az úgy.
Há' mi történt, micsinátá te lány?
Gyógyulgass hamar!
Kedves Hoxa!
Azt szeretném kérdezni, nem lehetne-e a négyes pillangófogatot áttenni a nyári jelek közé? Végül is a 🦋 inkább nyári jel, mint tavaszi. Szerintem sokan szeretnénk, ha maradna, legalább nyár végéig.
Köszönöm szépen.
Nem szoktam kuncsorogni, a holnapnak lett volna jelentősége... :'(
Szia Libikóka!
Hiába figyelem, hogy ki, milyen jelet szeretne, ha ők meg nem viszonozzák... :(
Jólesett volna, ha holnapra összejön a sor.
Hiába... :(
Jajjj! Megint letiltottam valakit. És nem tudom kit. Nagyon érzékeny a telefonom, lehet hogy a fólia miatt, ami rajta van, nem tudom, de elég ha épp odaér az ujjam.
De ilyenkor még a nevet sem látom, hogy ki volt. Csak annyi az üzenet, hogy nem fogsz kapni tőle több jelet. 😓😓😓
Tudtok segíteni?
Nem őt - nélkül
"Amivel tiltottam"
Sziasztok! Segítsen valaki!
Jelet kaptam valakitől, és véletlen kattintottam valamire, amivel nem őt tiltottam. Nem tudtam visszalépni, de nem akartam tiltani. Azt sem tudom, ki volt, olyan gyorsan történt.
Hogy tudom visszaállítani?
További ajánlott fórumok:
- A jelek küldéséről
- Freemail óriáslevél küldésekor kiírja, hogy "A biztonsági időkorlát lejárt, ezért a rendszer kiléptette!" Hogyan oldjam meg a videó küldést?
- Visszahívós küldése
- Ez a mondat "Mennyibe kerül a kis kabát küldése Németországba?" hogyan hangzik angolul?
- Egy jel küldése nekünk nagy boldogság
- Tudja valaki K&H netbankban hogy tudom visszaállítani a bankszámla kivonat postai úton történő küldését?