Freemail óriáslevél küldésekor kiírja, hogy "A biztonsági időkorlát lejárt, ezért a rendszer kiléptette!" Hogyan oldjam meg a videó küldést? (tudásbázis kérdés)
hát akkor töltsd fel egy fileszerverre és küldd el a linket
ezt azért már feltalálták
Köszönöm szépen! Gmailes fiókom van, de túl nagy a videó, amit küldeni szeretnék. :( És ezen kívül még három helyen van címem, de egyik sem küld el ilyen nagy méretet. :(
A mammutmail-t kipróbálom. Köszönöm. :)
Csinálj inkább egy gmailos fiókot!
(Én is útáltam amikor folyton kilökött!)
Sziasztok! Az a problémám, hogy egy videót szeretnék elküldeni e-mailben, amit csak freemail-ről tudnék megoldani (elvileg) óriáslevélként. Szépen el is kezdi tölteni, aztán később kiírja, hogy "A biztonsági időkorlát lejárt, ezért a rendszer kiléptette!", így elveszik minden, amit addig feltöltött. :( A kérdésem az lenne, hogy nem tudnátok ajánlani valami megoldást erre? Pl. hogy hol lehet ezt kikapcsolni. :( Már másodszorra próbálkozom elküldeni, de újra ezt csinálta, pedig próbálkoztam azzal is, hogy megnyitom mégegyszer a fiókomat, és "aktív" leszek. De úgy látszik a belépéstől számított időt számolja.
Köszönöm szépen a segítséget! :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?