Visszahívós küldése (beszélgetés)
Az hogy egy adott számra nem küldhet több visszahívóst, az csak annyit tesz, hogy nem kérhet több visszahívást. Amennyiben egyszer le lettél tiltva, nem fogják újra engedni! Ez a funkció kifújt!
De amint lesz a kártyáján pénz tudja majd a számot hívni és smst is küldeni, és minden marad a régiben.
Még az is lehet, mert ez kicsit hasonlít a klasszikus mondatra, mi szerint "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."
Kedves fórumindító, ideje lenne tisztázni a szituációt...
Szerintem fáradj be a szolgáltatóhoz és érdeklődj.
Ha jól értem, amit írtál (pedig ötös voltam mindig szövegértésből, így tartok tőle, hogy nem kimondottan az én olvasásommal van probléma ) volt egy feltöltős kártyád, amiről elfogyott a keret és csak visszahívást tudtál kérni sms-ben, majd utána inaktívvá vált a szám.
Úgy tudom ha inaktívvá válik egy szám, akkor hamarosan újra kiosztják. Próbáld felhívni, ha Juliska néni belehallózik, akkor nem hiszem, hogy visszakapod.
Sziasztok!
Körülbelűl 1,5 éve már h kicsit sok visszahívósat küldtem egy adott telefonszámra. Akkor ugye ezt letiltották arra a számra. Ez meddig marad így? Nem lehet valahogy "visszakapcsolni"?
További ajánlott fórumok:
- Akik voltak már tesztíráson (Auchan, Cora, Tesco..stb) kb. mikorra várható, vagy nem várható, hogy visszahívnak?
- Ma visszahívót kaptam méhnyakrák szűrővizsgálat után! Segítsetek.
- Hogyan kell visszahívást kérő sms-t küldeni?
- Van olyanok köztetek, akit visszahívtak rákszűrésre, mert gyulladást találtak nála?
- Rokkantsági nyugdíj felülvizsgálatra szerintetek mindenkit visszahívnak?
- Anyukámat visszahívják a mammográfiás vizsgálat után, aki tudja, az alábbi lelet mit jelent, kérem segítsen!