Jégkrém tortát szeretnék csinálni holnap du szülinapra tudtok segíteni? (tudásbázis)
3. Kira88
2011. jún. 5. 19:16
Szerintem ha megveszed a készet,olcsóbban kijössz:)
2. Fille
2011. jún. 5. 11:57
vienettát?
m ahhoz kell 3 csomag habpótló por, 10 kanál szörp, hozzzá illő gyümi, tortabevonó, 4,5 dl tej.
a habpótlót felered a tejjel. vajon megolvasztod a csokit.kell két őzgerinc forma. kibéleled őket alufóliával.
a legaljára teszed a gyümölcsöt, rá habot, rá tortabevonót, rá habot, végül megint tortabevonó. de csinálhatod egy rétegesre. a habba ha édes a szörp ne tegyél cukrot, viszont nem csak diszitésnek lehet tenni gyümit, hanem a habba is keverni.
1. 14f968b657
2011. jún. 5. 11:51
Jégkrém tortát szeretnék csinálni holnap du szülinapra tudtok segíteni?
További ajánlott fórumok:
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?
- Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell tarhonyát csinálni? Olyat szeretnék amilyen az éttermekben van, sötét barna.
- Tud valaki segíteni? A bíróság megállapította a gyerektartást, de a volt párom nem fizeti. Ilyenkor hova kell menni vagy mit kell csinálni?
- Tud abban esetleg valaki segíteni, hogyan lehet olyan képeket csinálni mondjuk magamról hogy előtte, utána kép?
- Tudna nekem segíteni valaki hogyan kell kecsketejből szappant csinálni lépésről-lépésre?
- Milyen fotószerkesztő programmal tudok borcímkét csinálni barátomnak szülinapra?