Jeggyűrű - válás után mit kezdjek vele? (tudásbázis)
nekem mikor vége lett a kapcsolatnak annak idején,nem kérte vissza a gyűrűt,hátha meggondolom magamnem jött be neki....
nagyon szép gyűrűket lehet csináltatni belőle,ha van még hozzá tört aranyad.
Már nem is kell.
Újat fogok növesztetni 2 év múlva.
Jaja, kezdem kapisgálni.
csak így még durvábbnak tűnik a helyzet...
és karácsonyra azt kivánom neked, hogy az életben soha ne legyen nagyobb gondod annál, mint az aranyfogad hiánya!!!
Visszakértem a menyasszonytól a gyűrűt, mert nem volt méltó menyasszonynak (megcsalt).
Az enyémmel együtt félretettem.
Jött egy másik nő. Elvitte mind a kettőt.
Tetszett-e neki, vagy babonából nem tudom.
Nem lesz aranyfogam.
Érted már?
hehehe...tényleg nem vagyok képben...
rem. nem baj.
Hát hiszen a világon semmi nem örök...és bizonyos dolgok miatt ez jó is igy, nemde?
nem olvastam vissza részletesen a történetedet, de az aprócska véleményem, hogy a módszer, ahogyan a "hölgyemény" visszaszerezte a gyűrűket (plusz még, hogy a tiédet is...), magáért beszél.
???
hoppá, akkor bocsi, félreértettem valamit. :(
azt hittem, csak egy "átmeneti" barátnőről van szó...
Hát meg 4 évet az életemből is lenyúlt.
Nem utolsó sorban a gyerekem is nála van.
hmm, csodálkoztam is rajta... pedig megkérdeztem, visszaadjam-e...
bezzeg a gyerekek aranyláncát, amiket anyóstól kaptak, na azokat visszakérte.
A menyasszonyomtól visszakért gyűrűből és a sajátomból egy fogat, vagy fogkoronát akartam csináltatni.
A gyűrűk viszont felszívódtak a szobámból.
Szerintem a másik "nagy választásom" nyúlta le...
És új fülbevaló? :))
Nem muszáj pont gyűrűre, lehet azt másra is :DDD
erről most eszembe jutott, hogy nekem voltak ilyen "lánykori", divatjamúlt, meg szakadt, stb. láncaim, gyűrűim, csakhogy én amikor ezeket becseréltem, a férjemnek készittettem egy masszivabb aranyláncot...
tesz az ember néha vad dolgokat...
Szia!
Szerintem is jó ötlet lenne becserélni.Válassz egy olyan gyűrűt,ami nagyon tetszik,olyan szerelem első látásra félét,és nem a volt férjedhez való kötődést látnád benne.Jobban fogod érzeni magad.
:)
Sziasztok!
Válásom után egy kis idővel becseréltem a gyűrűt egy másikra.Nem akartam megtartani.
További ajánlott fórumok:
- Válás 7 hónap után?
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Válás - Új életet kezdek, tarts velem! ... csak pozitívan!
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Mi a véleményed arról, ha válás után az apai nagymama a gyerekek előtt festi ki az anya fotóját, azt nevetségessé téve?
- Tetoválás után, mikor lehet szoláriumba menni? Vélemények?