Járt már vki ún. gyógyszermentes biolabor kezelésen? (tudásbázis)
Igen, épp most voltam.
Elképedés, mit tud a modern biotechnika.
20 területről 20-szor 10 faktort elemzett ki, az antibiotikum-allergiától a petefészek-gyulladásra való hajlamig... Meglátja a gép minden kis dolgodat... A torokgyulladásod állapotától a rákod előrehaladtáig, vagy visszazsugorodtáig... 3 percig tartottam a tenyerem-talpam-homlokom elektródán és fémlapon, és mindent észrevett a nyavalyás gép... Az enyhe vashiányomat is, pedig semmiről nem szóltam előre...
Az eszem megáll...
Azt magyarázták, hogy a sejtek más szerkezettel le nem mérhetően kicsiny biofizikai jeleket bocsátanak ki. Ezek a jelek mindent tartalmaznak, a sejt típusát és állapotát.
Később a kezelés ezeket sugározza vissza, javított formában. Ismerősömnek sugár nélkül ezzel a módszerrel a gyógyíthatatlannak kikiáltott tüdőrákos elváltozásait tüntette el, 95%-os hatékonysággal... Barátnőm anyukájának a kemókezelés összes mellékhatását kiküszöbölte, se gyengeség, se hajhullás.
Durva. :-) És jó!
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy-alulműködés gyógyszeres kezelésének bővítése
- Fél éve lejárt egy gyógyszer. Beszedhetem még?
- Nem bírom beadni a 22 hónapos, hörghurutos kislányomnak a gyógyszereket! Aki járt már hasonló cipőben, segítsen!
- Foghúzás utáni sebgyulladás? Aki járt ilyen öblögetésre, gyógyszerezésre, segített? Mennnyi idö?
- Az epeféregre milyen természetes gyógymód létezik, a gyógyszeres kezelésen kívül?
- Egy ismerősöm Nexavar 200 mg-os gyógyszeres kezelésben részesül. Ha valaki átesett ilyen kezelésen megosztaná velem a tapasztalatait?