Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Járatok már így? fórum

Járatok már így? (beszélgetés)

22. gyöngy:) (válaszként erre: 1. - 0f7c388fbe)
2021. júl. 23. 12:14
Mi ennek a könyvnek a címe?
21. Otsike
2021. júl. 23. 09:25
AZ AZ IGAZSÁG, HOGY ÉN IS MINDIG ÍGY JÁROK...:D
2021. júl. 23. 08:45
Hűha!
19. Pasionella (válaszként erre: 1. - 0f7c388fbe)
2021. júl. 23. 08:34

Ó te jó ég... bárcsak ennyi "problémám" lenne az életben, hogy ilyeneket filózzak...

De hogy nem indulnék be tőle az fix, ilyen téren meg inkább pasizz szerintem :-)

Máskor használj bekezdéseket mert csoda ha valaki végig olvassa így.

18. LBO (válaszként erre: 17. - Dfc04c70e4)
2021. júl. 23. 08:08
👍🏻😂
17. dfc04c70e4 (válaszként erre: 1. - 0f7c388fbe)
2021. júl. 23. 07:01

A címben is, és az utolsó mondatodban is "járatok"-ról írsz. Csak szólok.

De ez még nem akkora gond, másnál is előfordul melléütés.

De te elég furcsa lehetsz amúgy a két nagy húsos fenekeddel. :D

Szerintem szimplán azon lepődhetett meg az illető, hogy meglátta a dupla fenekedet. Nem valószínű, hogy ettől izgalomba jött, és öröm töltötte el, hogy a deformált dupla seggeden tangát lát. De te nyugodtan bizseregj tovább abban a fals tudatban, hogy felizgattad az ismeretlent.

Nekem "csak" egy fenekem van, annak két partja. Ez így van rendjén.

16. LBO (válaszként erre: 1. - 0f7c388fbe)
2021. júl. 23. 05:52
Az az illető, aki fejlehajtás után besurrant a másik szint folyosójára, nem te voltál véletlenül???
15. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - 0f7c388fbe)
2021. júl. 22. 23:04
Én csak remélni tudom, hogy ha egyszer felnézek egy lépcsőházban, és ott pont egy szoknyás nó lesz, az nem hiszi, hogy direkt őt néztem, mert így nőként ez elég kínos lenne...
14. Amaunet (válaszként erre: 1. - 0f7c388fbe)
2021. júl. 22. 22:56
Ilyen történeteket pattanásos és/vagy a szobájuk magányában néha rárántó pasik találnak ki. És épp így adják elő.:)
13. libikóka (válaszként erre: 12. - 0e261aaeb2)
2021. júl. 22. 18:02

Akkor a melltartóban is ott van:))2 szót válltottunk:))

De ,,ne már:)))))))))

12. 0e261aaeb2 (válaszként erre: 11. - New(l))
2021. júl. 22. 17:57

Felnevettem, mikor azt a részt olvastam. 😆

Ezek szerint nem csak számomra egyértelmű, hogy a szerző férfi. 🙂

11. New(l)
2021. júl. 22. 17:49

"Két nagy húsos fenekem közt"

Véletlenül nem te vagy a kukkoló? Életemben nem hallottam nőt a s@ggéről vagy egyéb testrészéről így nyilatkozni.

10. andi6020 (válaszként erre: 1. - 0f7c388fbe)
2021. júl. 22. 16:32
Sajnos felénk nincs körfolyosós épület.
9. NomNom (válaszként erre: 1. - 0f7c388fbe)
2021. júl. 22. 16:18
Alám nézhet, összeérnek a combjaim. 😂
2021. júl. 22. 15:35
Én mindig így járok :(
2021. júl. 22. 15:23
Ezek a csodás férfiak a kínaiban meg is tapizhatnák a bugyikat. Vagy az nem izgi?
2021. júl. 22. 15:19

Hát ha én felfele haladok egy lépcsőn,,,akaratlanul is felnézek ha mennek fölöttem.Mintahogy hátrapillantok ha jönnek fel mögöttem.

Tehát remélem hogy az elállós szárú klottgatyós illető nem feltételezi hogy alásasoltam:)))

Ha igen az sem baj:))

2021. júl. 22. 15:08
Sose legyen nagyobb öröme az illetőnek, mint több emeletnyi távolságból bugyit látni.
2021. júl. 22. 15:03
Anno, fiatalkoromban szokás volt, hogy a fiúk tükörrel néztek az óvatlan lányok szoknyája alá. Nem gondolom, hogy a te szoknyád alatti dolgaidat láthatta az illető.
2021. júl. 22. 14:56

Hogy kellett járni?

Úgy, hogy megnéznek vagy, hogy alánk néznek?

Nem idegen, hogy megnéznek;)

A bicajon pl. mindig szinte, főleg ebben a rövid sortos, rövid szoknyás időszakban.

Tangát nem hordok és nem szokott sosem kilátszódni a bugyim.

Nekem is a lábaimat nézik főleg, pedig azok szerintem vastagok;)

2. adbe82e122 (válaszként erre: 1. - 0f7c388fbe)
2021. júl. 22. 14:46
Akkor nincs semmi gond, ahogy kivettem az írásodból :D Jártam már úgy amikor vonatoztam haza, vagy metrón utaztam, hogy a tappancsomat nézegetik. Amúgy engem sem zavart, nem szólított le, nem fotózott.
2021. júl. 22. 14:39
Tegnap ebéd után számlákat kellett bevinnem a központunkba, ami egy 4 emeletes, körfolyosós épület a belváros szélén. Amikor a jólesően hűvös lépcsőház, elkoptatott kőlépcsőin végre felértem a negyedikre, váratlanul megcsörrent a telefonom. Miközben a táskámban kotorásztam lefelé fordítottam a tekintetem, hogy könnyebben megtaláljam. Ebben a pillanatban vettem észre ,hogy valaki az alattam lévő szinten lehajtja a fejét és besuhan a folyosóra. Hirtelen nem is gondoltam akkor semmire, csak amikor már elintéztem a dolgom és jöttem lefelé, teljesen véletlenül a 3.-ról én is felnéztem és akkor esett le, hogy az előbb, végig a korlát mellett mentem felfelé. Az az illető pedig, aki fejlehajtás után besurrant az alattam lévő színt folyosójára, valószínűleg megpróbálhatott bekukucskálni a farmerszoknyám alá. Ami biztos nem is volt nehéz neki, mert amikor én is felnéztem arról a helyről, ahol őt láttam és a korlát mellé képzeltem magam, szerintem totális lehetett neki a belátás, mert a térdig érő farmerszoknyám eléggé elállt a méretes fenekemtől. Arra gondoltam, hogy olyasvalaki lehetett, aki ismerte a lépcsőház adottságait és tudta, hogy a meredeken emelkedő, hosszú lépcsősoroknak köszönhetően esetleg átélhet néhány izgalmas pillanatot, egy gyanútlan, rövid szoknyás nő mögött sétálva, ha elég szemfüles és az alattam lévő szinteken megfelelő távolságot tartva jön mögöttem. Persze az is lehet, hogy csak kijött valamelyik irodából és éppen akkor nézett fel először. Nem tudom. Valószínűleg meglehetett az öröme, mert egy világos tanga volt tegnap rajtam, ami ráadásul teljesen elveszhetett a két nagy húsos fenekem között, így legfeljebb csak egy vékonyka fehér csík látszódhatott alulról. Az volt az érdekes, hogy egyáltalán nem vettem ezt zokon attól az ismeretlen pasitól, sőt, még egy kicsit meg is bizsergetett a gondolat, hogy ezzel az ártatlan jelenettel , tudtomon kívül, esetleg felizgattam egy pasit. Járatok már így?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook