A fapados járatok tényleg ilyen olcsóak? (tudásbázis)
azert szezonban nem az utoolso pillantban kell am megvenni a jegyet. .-)
de azert szerencsevel ki lehet fogni olcsot igy is....
de inkabb mar tavasz elejen, telen kellett volna nezni jegyet...
Tényleg vannak Horvátországba buszos utak :) Egy 3 napos út kb. 52.000Ft, bár ebben nincsenek benne a különböző belépők árai.
Én nem nagyon bírom a buszozást, szóval szerintem egy 10 órás úttól, már nagyon rosszul lennék...
Plitvicei-tavakhoz vannak buszos utak jó áron.
Egyébként ezt, hogy hová mennyi csak akkor tudod meg, ha végignézed az összeset. :) Szerintem senki se tudja megmondani neked, hogy hová épp most mennyibe kerül a jegy. :)
Amúgy van pl Mallorca, Kréta, Thesszaloniki, Rodosz, Korfu, Ciprus. De nyilván nem tudom én se fejből mikor mennyi melyik. Bár abban se vagyok biztos, hogy ezeken a helyeken mind pont homokos a part :)
Kár, hogy nincs Horvátországba...
A Plitvicei-tavakat nagyon szeretném egyszer megcsodálni :)
Esetleg tudnátok írni olyan helyeket ahová megy fapados járat és van homokos tengerpart?
(Az utat max 30.000Ft-ból szeretném megúszni...)
nem hiszem, hogy ennel oclsobb lehetne, de a 20%-kal egyutt csak 24 euro. ha kivarja az ember.
igen, valtoznak az arak, percrol percre gyakorlatilag, de van olyan ar, aminelmar inkabb erdemesebb megvenni es nem vani tovabb. :-)
egyebkent nem ertek veled egyet abban, hogy nem szamit, hogy mikor veszed meg.
pl, most lehet venni 30 eurert jegyet novemberre decemberre.
az en tapasztalaatom szerint igenis szamit, hogy mikor veszed meg. .-)
annyibol van, hogy jo ha az akciokat ossze tudod vonni az olcsobb jegyekkel, akkor egeszen olcson is ki lehet jonni.
ilyen 20%-os akcio rendszeresen van.
Jajj de jó :)
Azt értem, hogy nézelődnöm kell és akkor lehet találok ilyen árú jegyet, viszont azt nem értem hogyan működik a visszaút...
Vagy ezek úgy vannak, hogy oda-vissza út napja meg van szabva? Vagy azért válogathatok hogy hány nap múlva akarok visszajönni?
Soha nem repültem még így fogalmam sincs hogyan működik ez az egész...
igen az utolsó ilyen 5000 ft-os jegy december környékén volt. ez oda-vissza értendő, ryanair, kézipoggyásszal, pisába.
wizz-nél idén kevesebb helyre van ilyen árkategóriában, de pl. milánóba ki lehet fogni irányonként 3000 ft-ért.
siman lehet. oda-vissza is ki lehet fogni ennyiert.
tartalmaz illeteket meg benne van egy db kismeretu kezipoggyasz.
ha borondot akarsz vinni, az plusz koltseg.
Én Pisába mentem egy barátnőmmel wizzair-rel, 13 ezer volt oda-vissza. Ha csak néhány napra mész, szerintem simán elég egy hátizsák, én tökéletesen megvoltam vele. Persze, ebbe a hajvasaló, 3 váltócipő, öt kiló pipere és társai ugyan nem férnek bele, de ez egyénfüggő, én kibírtam nélkülük. :P
Az online utasfelvétel ilyen 2-3ezer forintos tétel, de szerintem egy A4-es oldal kinyomtatása otthon megér ennyi kis spórolást.
Épp az a jó ezekben a diszkont légitársaságokban, hogy a jegy (lehet) nagyon olcsó, a plusz szolgáltatásokat pedig te választhatod meg. Hozzáteszem, ha kérsz is minden lótúrót, akkor is olcsóbban jössz ki, mint egy "egyéb" légitársaságnál.
Ráadásul az ilyen légitársaságok által elég jól le van már fedve egész Európa. :)
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- A túl csinos nőktől tényleg tartanak a pasik?