Jár valaki a 16 kerbe kondizni? (beszélgetés)
Ok, szerintem oda fogok lemenni.
Ha megyek, azért szólok, és köszi a segítséget!
Lehet, hogy már megszűnt. Valahol a Vezér úton volt, egy ismerősöm járt oda régebben. De ott csak gépek voltak.
Lehet.. :) Én régebben a 16-ban laktam, és kb. 10 éve a 15-ben.
Megnéztem a honlapot és ott nem írja, hogy lenne.
Ismerős? Hát ha lenne rólad kép, akkor lehet, hogy ismerős volnál Te is :)
A XIV-ben is van Fit Forma, valahol a Cserepesház környékén.
Az a baj (velem), hogy én csak nagyon rapszodikusan tudok menni, ahogy az időm és a munkám engedi. Szóval hozzám egyszerűen lehetetlen alkalmazkodni. Azért is írtam, hogy nincs abban semmi ciki, ha egyedül lemész, mert biztos vagyok benne, hogy tetszene.
Különben olyan ismerős vagy a képeken... :)
A XV. kerületire írtam.
Ja végül is tényleg. A XVI. ker. melyik részéről mennél?
Mármint melyiknek?
Most néztem, elvileg simán a 130-as is elvisz oda.
Az Örsről elég bonyolult, mert elmész villamossal a Bosnyák térig, és onnan 173E-vel a Vásárcsarnokig, majd begyalogolsz a Száraznád u.-ba.
Amit nyertél, bármelyik Fit Formába felhasználhatod?
Szia!
Szerintem nyugodtan nézz le egyedül, nem lesz ciki. Nekem a fit Formával csak jó tapasztalataim vannak, több kerületbe jártam már, és most is oda járok .(XV.ker.) Úgyis, ha először lemész, akkor megbeszélitek, mire lenne szükséged (fogyás, erősítés, állóképesség fejlesztés), és írnak Neked egy edzéstervet. Majd megtanítják a gépeket használni, illetve az edzéstervet megcsinálod.
Ezzel az első alkalom (minimum 1 óra) el is megy. Legközelebb pedig már mint ismerős lépsz be, de persze segítenek, ha kell. :)
Sziasztok!
Nyertem 1 bérletet a Fitt Forma stúdióba, és nincs kivel járjak. Jönne esetleg valaki? Egyedül először nem nagyon merek lemenni.
További ajánlott fórumok:
- Miért hízok ha futni és kondizni járok?
- XVII. Kerületben vagy környékén, valaki nem jönne velem kondizni?
- Szokott valaki futás után közvetlen kondizni, súlyzókkal tornázni? Tapasztalatok?
- Veszprémiek! Szeretnék eljárni kondizni, de egyedül nem indulok el. Ki tart velem?
- Sopronban esetleg környékén hogy lehet kondizni kedvezményes áron?
- Van olyan lány, aki Pécsen eljárna kondizni velem?