it gondoltok az eredményeimről? Van inzulinrezisztenciám? (tudásbázis)
ne kalóriát számolj , hanem lassan felszívódó szénhidrátokat egyél, halat, barnarizst, kölest, zabot, alakort,, hajdinát, stb.. sok zöldséget, gyümölcsöt
és soha többé ne szedj fogamzásgátlót! Nem mindenkinek viseli el a szervezete, valakinél sajnos hatalmas károkat csinál
A TSH-d teljesen jó teherbeeséshez. A többit szerintem elég nehéz értékelni, ha nincs is ciklusod!
Én a helyedben nem szednék semmit, főleg hormonokat nem, csakis a táplálkozásomon változtatnék.
SOk sikert!!
A magas prolaktin is okozhat ilyesmit.
Nincs tejcsorgásod? bocsi az intim kérdésekért, de sajnos ez ezzel is járhat.
Úgy szokták mondani, hogy 5 alatt jó az éhgyomri, és a terhelt nem lehet több az éhgyomri ötszörösénél. Szerintem ez még azért nem rossz eredmény. Figyelni kell arra, hogy 5x egyél lassanfelszívódót. Legyen meg a napi ch bevitel. Nekem fogynom kellet, így 160-180 g ch-t fogyasztok naponta, amivel fogytam is. Szóval neked mehet szerintem a 180g-200 is ha sportolsz mellette és nem kell fogynod.
A súlyzós edzés még csodákra képes. Mármint az inzulinra pozitív hatással van.
De egyébként ez az eredmény nem lehet akadálya a teherbeesésnek, csak vigyázni kell, hogy ne romoljon.
A prolaktin emelkedett, azt kezelni kell. Én az 1,9-es tsh-t nemlátom szörnyűn rossznak. 2 alatt szerintem normális, de a doki biztos jobban tudja.
Szerintem az inzulinoddal nincs nagy gubanc, egy kis diéta és mozgás és ennyi. Fogynod kell esetleg?
Sziasztok! Tavaly szeptemberbe tettem le a fogamzásgátlót, azóta nem volt normális menstruációm. Ciszták alakultak ki a petefészkemben, a nőgyógyász már ekkor megállapította, hogy ez pcos. Norcolutot írt fel, hogy megjöjjön, aminek hatására 25 napja megjött. Endokrinológushoz is elmentem, aki megállapította, hogy az 1,9-es TSH-m rossz, pajzsmirigy alulműködésem van, kiírt további vizsgálatokra amelyeknek következő lett az értéke:
(a hormonvizsgálat a nem létező ciklusom 14. napján készült)
Tesztoszteron totál 0,33 nmol/l (0,22-2,9)
Prolaktin: 589,50 mU/l (102-496)
LH: 1,3 U/l (ciklusfüggő)
FSH: 5,4 U/l (ciklusfüggő)
DHEA-S: 4,67 umol/l
SHGB: 49,18 nmol/l (58-110)
Glükóz 0perc: 4,6 mmol/l (3,4-6,1)
Glükóz 120perc: 4,6 mmol/l (<7,8)
Inzulin 0perc: 5,05 uU/ml (2,6-24,9)
Inzulin 120perc: 28,86 uU/ml
PM UH: 4mm átmérőjű, echoszegény, solid képlet a bal lebeny felső harmadán.
Mit gondoltok az eredményeimről? Van inzulin rezisztenciám? Az alacsony LH-t mi okozhatja? Babát szeretnénk, már 28 múltam, félek esélytelen a dolog. :(
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Az eredményeim alapján inzulinrezisztenciám van?