Ismerkedjünk! (beszélgetés)
Attól, hogy szót váltanak, még nem találnak egymásra. Ahhoz több beszélgetés kell, ami nem itt, nyilvánosan fog zajlani.
De ne legyen igazam, és legyen sikeres a kis társkeresőd!
Értem, de attól tartok, nem sokan fognak jelentkezni.
Túl sok drukker lesné, ki kivel jön össze. Ha meg privátba váltanak, akkor megint csak nem ide írnak.
Szia Enissa!
Férfi vagyok, és nem nő!
Új vagyok itt a forumon, tanulgatom a funkcióit.
"Mindig olyan nőkbe botlok akik vagy leakarnak venni anyagilag itt nagy összegre gondolj..'
Az biztos, olyan emberrel nem ismerkednék, aki egyből kérdés nélkül a vagyonával jön. Okos ember ezt eltitkolja, ha van benne annyi, hogy anyagiak nélkül is tud valamit nyújtani, amiért érdemes megismerni, amiért érdemes szeretni. Hiába gazdag valaki, ha érzelmileg egy nagy nulla.
Gondolom, azért, mert nem akar színvonaltalan fórumot, ami szexpartnerkereső, hanem hogy magányos szívek egymásra találásának helye legyen - azt is írta!!
Fórumindító, ne hagyd elkedvetleníteni magad.
Azt mondják, nem társkereső.
Attól még nyugodtan kereshetsz, meg mások is kereshetnek. Ki tiltja meg?! :)
Több tagot ismerek, aki itt találta meg a párját. :) 🍀
Most néztem az adatlapját, nincs kiírva fió, vagy lány, és régebben volt egy lány ilyen nick-kel.
Na ezt sem ártana tisztázni, és azt sem milyen neművel ismerkedne.
Sok sikert hozzá! De nem hiszem, hogy itt fogod megtalálni álmaid férfiját. Ide inkább beszélgetni járnak, vagy játszani.
'Ird le hogy nézel ki, írj magadról egy kis infót. Remélem sok magányos szív fog itt társra lelni! :)'
Mondjuk, ha társat keresel, akkor neked kellene kezdeni az írást, hány éves vagy, mi az érdeklődési köröd, hogy nézel ki, egy fotót tegyél fel magadról.
Persze lehet így is megkeres álmaid hercege. És nem kötekedni szándékoztam, hanem segíteni.