Ismerkedési fázisban ez mennyire elfogadott? Én reagáltam volna túl? (beszélgetés)
Régebb óta ismerjük már egymást. Volt, hogy kitörölt az ismerősei közül, majd mikor találkoztam vele, akkor megint minden rendben volt.
Nem kellene kicsit visszavágjak neki? Úgy értem visszavenni ismerősnek és kicsit meg szivatni, megmondani neki, hogy találkozzunk, aztán nem elmenni.
Ismerkedtünk egy férfivel, sokszor volt, hogy beszélgettünk, elég sokszor jelezte felém, hogy szeretne tőlem valamit. Egyik este lefekvés előtt még írt is egy üzenetet, hogy szeretem. Amire az volt a válaszom, hogy nem korai ez még.
2 napra rá feltett Facebook storyba 2 képet valami nővel. Nem tudom a körülményeket, hogy együtt mentek- e bulizni, vagy ott futottak össze, nem tudom, hogy mi volt közöttük, mi nem, de nagyon rosszul esett. Kérdeztem is tőle, hogy mi ez, szerinte ez igazságos velem szemben, hogy velem ismerkedik és más nőkkel pózol a haverja születésnapján. Erre megkaptam tőle, hogy mit vagyok kiakadva, nincs köztünk semmi, hogy én így kérdőre vonjam, mi bajom van. Majd említettem neki, hogy látom, hogy játszik velem, amire megkaptam, hogy olyan jót nevetett most, hogy ő nem játszik, milyen játékról beszélek. Én én ekkor kitöröltem, letiltottam.
Nem értem ezt az egészet, ha nem akar tőlem semmit, miért kérdez valaki olyasmit, hogy szeretem-e, majd írja, hogy puszi, amire nem írtam vissza semmit, erre megint megkaptam, hogy te nem küldesz nekem puszit.