Ismeritek a protexin candid plus-t( hüvelygomba ellen)? (tudásbázis kérdés)
Itt egész jó dolgok vannak a diétáról:
[link]
Ne haragudj, de az egy hónap az semmi! Javulni fogsz - lassan - és legalább egy fél év kell, de lehet, hogy az is kevés. Akinél nincs ennyire elhatalmasodva a gomba, az az egyszerű hüvelytablettára helyrejön. Akinek ilyeneket kell szedni, az - sajnos - nagyon sokáig eltart. Lehet egy év is, de ne egyél cukrosat semmiképp, mert már az egész szervezetedben el van burjánzva a gomba.
Egy hónapja szedem. A hasmenésem megszünt a gyomrom kezd helyre jönni. Továbbá diétázom. Viszont ami miatt elkezdtem szedni és csinálni a diétát... ott még semmi javulás-változás. Hüvelyi candida.
Sziasztok! Én kb 3 hete szedem, azóta egyszer jött elő, ami nálam már tök jó, mert előtte szinte heti kétszer szenvedtem tőle.
Kb. mennyi idő után lehet érezni a hatást. Két hete szedem, de még nem javul a helyzet???
ha már ennyi mindenkinél beválik, örülnék, ha nem szünne meg, mint sok más jó dolog.....
Én is beszedtem belőle 2 dobozzal,igaz sok mást is használtam,de most végre úgy tünik......,működik
hű.....de jó!!!!
van még jó néhány ezzel a témával kapcsolatos fórum,tudásbázis és igyekszem mindenhol jelezni a bogyóról....bár semmi hasznom belőle csak boldog vagyok, hogy én megtaláltam!
Nagyon elégedett vagyok ami az eredményt illeti. Kb. 4 hete szedem és már kijelenthetem, hogy teljesen tünetmentes vagyok! Én semmi máson nem változtattam, csak a kapszulát szedem. (Az első két hétbe glicerin boraxot is használtam, de már azt is elhagytam) Nagyon boldog vagyok, és örülök hogy rátaláltam erre a "csodaszerre" :)
Sziasztok! Én ma kezdem a kúrát ezzel a kapszulával. Majd mindenképp beszámolok a tapaszatalataimról, amelyek remélem pozitívak lesznek:)
de jó hogy vannak még mások is akiknek elmúlt a makacs problémájuk ennek a "csodaszernek" hatására :)
gyógyszertár biobolt 5000,-ft körül, ázsia center 2500-2800 ft!
Hol lehet beszerezni? Milyen árban van?
Amióta szedem kb. 3 hete, ilyen az elmúlt években nem volt!
Amúgy van itt több hüvelygomba fórum is, írd be a keresőbe, ott sok hasznos tippet leshetsz! Én is innen szedtem össze a praktikámat, több mindent kipróbáltam, de ez így hat!
Nem ismerem, én csak a saját tapasztalatom tudom elmondani. Én is nagyon sokáig szenvedtem minden hónapban vele, aztán a teafaolaj, valamint tejsavas kúp segített. Az irrigálást, és kúpot minden menses után megcsinálom, azóta, lekopogom semmi bajom, és ez fantasztikus:))) 9 év...pfff én már megőrültem volna! Nekem 1,5 év is elég volt, amiben benne volt egy terhesség is!
Az a lényeg, hogy segít, mióta vagy "tünetmentes"?
Az a lényeg, hogy a szedés után se jöjjön vissza! Reméljük így lesz!
Aki már tényleg nem tud mit kezdeni a minden 3. nőt érintő problémával....én 9 évig szenvedtem!
Most érzem először, hogy vmi tényleg hat!
Ismeritek a protexin candid plus-t( hüvelygomba ellen)?
További ajánlott fórumok: