Ismeritek a "kívánósat" az új cigi(k) fóliájával? (tudásbázis kérdés)
12. jersseygirl
2010. ápr. 8. 12:16
:D
11. dzsigg
2010. ápr. 8. 09:37
Hehehe velem fogna valaki igy kezet ,tuti pofon nyomnam.Méghogy megégetni a tenyeret....Kivansag ellenében
10. tulipfairy
2010. ápr. 8. 00:10
Én 16 évesen se kérdeztem volna ilyet :)
9. browning
2010. ápr. 7. 21:40
max elhisszük, hogy van valamire esélyünk és megvalósítjuk, bátrabban kezdünk hozzá a dolgokhoz és már csak ezért is sikerülhet:) Egyszerű "placebo" kb:D Baj ez?!:D
8. szanád (válaszként erre: 6. - Browning)
2010. ápr. 7. 21:27
ja , 16 évesen még hihetsz benne....)) de később...
7. judit0625
2010. ápr. 7. 21:25
Ez most tényleg komoly??? Szerinted "van rá esély"?!!
6. browning
2010. ápr. 7. 21:22
Barátokkal mindig ezt csináljuk.. Picit hólyagos is a tenyerünk, de ki bánja?! Ha van rá esély, hogy teljesül?!
5. szanád (válaszként erre: 3. - Browning)
2010. ápr. 7. 21:20
nem ismertem , és nem is hinnék benne... ))
4. judit0625
2010. ápr. 7. 21:19
??????? Miiiiiiiiiiiiiiii????????
3. browning
2010. ápr. 7. 21:17
Az a lényege az egésznek, hogy vesz az ember egy doboz cigit, és a nagyobb része a fóliának ami van a cigin, az ügyesen összehajtogatható, össze olvasztgatható egy kb négyzet alakú kis dologgá. Ezt, amit már összeolvasztottunk, még egy kicsit átmelegítjük (átforrósítjuk- megolvasztjuk) az öngyújtóval/gyufával, aztán még úgy hogy forró, egy másik ember és a saját tenyerünk közé tesszük, kezet fogunk és kívánunk közben, miközben "süt". A lényeg, hogy akinek a kezén marad a kis olvadt négyzet, annak a kívánsága teljesül! :)
Hisztek benne? Ismertétek?
2. szanád
2010. ápr. 7. 21:16
mi van ?...))
1. browning
2010. ápr. 7. 21:14
Ismeritek a "kívánósat" az új cigi(k) fóliájával?
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- Mit szólnátok hozzá ha találnátok ismerőst a Hoxán, de miután megtudja, hogy személyesen ismeritek egymást még az üzenetedre sem válaszolna