Ismeritek a huminsavas fogyis csokit? (tudásbázis)
egyébként a huminsav mint olyan elhiszem, hogy hasznos (többféle szempontból), de azt meg lehet venni egyéb formában is töredék áron, és nem kell ilyen mlm rendszerben csilliószoros áron vásárolni. :)
(ezt azoknak írom csak akik esetleg erre tévednek, és gondolkodnak hogy megvegyék-e ezt az újabb csodaszert... tudjátok, gugli a barátotok, beírjátok hogy huminsav, és megveszitek kapszulában vagy cseppek formájában a bioboltban)
azta..... elég szép ára van :D :D
ennyiből már a legpuccosabb helyre is lehet havi kondibérletet venni! :)
Maga a csoki 22 ezer (ha jól emlékszem 😣)ez ha az utasítás szerint eszi az ember-étkezés előtt fel órával sok vízzel 2 db elszopogatva-akkor 2 hétig elég ......de mellé az mlm rendszer tagja (árusító) ajánl még jó sok terméküket,hogy hatékonyabb legyen a kúra.....szóval simán eléri a 100 ezret!
De az én tapasztalatom,hogy a huminsav igenis hasznos a szervezetnek,csak kicsit tudatosabbnak kell lenni😊 és utána kell nézni!nem kell minden csodaszernek egyből bedőlni
Sziasztok!
Én ettem a csokit,nagyon jó....de drágáltam,így rákerestem:
Szóval nem kell az mlm zsebét pénzel tömni ;)...bár mindenki azt teszi amit jónak lát,nekem a kapszula bevált :D
Lehet kapni Huminiqum szirupot. Annak is ugyanez a hatása?
Az jutott eszembe, hogy a fogyókúrák nagy része azzal kezdődik: vegyél be egy bogyót és igyál rá 2-3 deci vizet étkezés előtt fél órával - amitől nyilván kevesebbet tudsz enni, a tablettáról függetlenül.
Ez a lényeg itt is, nem?
Igen, ez nekik is fura volt, mert ugye azt hallották tőlem is, hogy ne egyenek sok csokit. Viszont mindhárom gyerkőc eszi, van más fajta is, nekem a kicsinek vannak gondjai és legfőképp arra használjuk a termékeket.
Elmondtam nekik, hogy ebben vitamin van, azért, hogy könnyebben be tudják venni. Igy nincs vele gond, amúgy tényleg huminsav 7o-8o ásványi anyagot tartalmaz, ezért is adom nekik
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- Mit szólnátok hozzá ha találnátok ismerőst a Hoxán, de miután megtudja, hogy személyesen ismeritek egymást még az üzenetedre sem válaszolna