Ismeri valaki dr. Polgár Csaba Ferencet? (tudásbázis)
Volt 2 zsúfolt hetem, most néztem át tüzetesebben az adatokat, amiket találtál. Sajnos nekem minden keresésre azt írja a gép, hogy nem talált adatot.
Jól értem, hogy az első diplomáját 1994-ben szerezte? Ha igen, akkor nem őt keresem. A férjem nővére a 70-es évek közepén szült Csornán, egy ilyen nevű orvosnál, akivel azóta is ápolják a kapcsolatot. Istenként tiszteli, de amiket mesél róla, szerintem enyhén szólva fura. Ezért kezdtem keresgélni.
Diploma adatok
Diploma megnevezése Oklevél száma Megszerzés helye, ideje Kiállító intézmény
általános orvos 69-183/1994. Pécs 1994.12.09. Pécsi Orvostudományi Egyetem
Szakképesítés adatok
Szakirány megnevezése Típus Oklevél száma Megszerzés helye, ideje Kiállító intézmény
Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika Licenc vizsga 686/2017. Budapest 2017.04.27. Nemzeti Vizsgabizottság
Szakirány megnevezése Típus Oklevél száma Megszerzés helye, ideje Kiállító intézmény
szülészet-nőgyógyászat Szakvizsga 299/2000. Budapest 2000.04.12. Egészségügyi Felsőfokú Szakirányú Szakképzési és Továbbképzési Bizottság
További ajánlott fórumok:
- Acai Berry Thin - ki hallott róla, ismeri?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Járt már valaki dr. Polgár Csaba csornai nőgyógyásznál?
- Prof. Dr. Balázs Csaba a Budai Irgalmas Rendi Kórház Belgyógyászati Osztályának vezetője. Valaki ismeri őt?
- Nyíregyházán ismeri valaki Dr. Baboss Csaba Jenő fogorvost? Mi róla a vélemény?
- Ismeri valaki Dr Máthé Csaba tüdőgyógyász, onkológust? Mi a véleménye róla?