Ismeri valaki az Egressy Fitnesst? (beszélgetés)
akkor én azt javasolnám neked:)
csoportos órákban elég erősek, viszont konditerem az nincs (de ha jól olvastam nem azt keresel).
elég sok típusú óra van, de azt igazából csak te tudod eldönteni, hogy neked melyik tetszik, vagy hogy melyik oktató szimpatikus, nyugodtan nézz meg párat.
és sosem leszel egyedül, csomó ember jár oda :)))
a herminás gilda? háááát... ott meg olyan virsli alakú a terem, nem túl jó az sem szerintem:D de ott talán egy fokkal jobbak a körülmények és az oktatók.
sugár már messze van? :)
Köszi a választ, még a gilda maxt néztem... az sincs túl messze...
és köszi a biztatást! :)
de menj el, nézd meg, aztán döntsd el tetszik-e:)
mindenesetre már magának az egész fitnessnek az elhelyezkedése is elég rossz, nem túl szép az öltöző sem (pl nem volt hajszárító, ami azért ciki télen), és az aerobic terem is kicsi és a padlója sem túl jó. :S
szerintem megéri kicsit utazni azért, hogy jobb helyre járj, ami jobban felszerelt, többféle óratípus és jobb oktatók vannak, jobbak a körülmények.
szóval szerintem nézz meg több helyet:)
ja, és ne várj másokra, az sosem jó:) fogd magad, és menj el egyedül, az a biztos, nem másra várni. ha csoportos órára mész, ott úgysem leszel egyedül:)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- Ismeri valaki azt a kávét, ami állítólag fogyaszt?
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Ismeri valaki a Bonprix csomagküldő szolgálatot?
- Ma kezdem el a fitnesst ... tarts velem! Fogyjunk együtt-váltsunk életmodot!
- Ismeri valaki a speed fitnesst?